Руски гуру вербува българки в секта за секс (Снимки и видео)

Порнокултът "Каула Дхарма" покълва у нас

Извратенякът Парамахамса се казва Сергей Кириенко като шефа на „Росатом“

Български девойки са вербувани в руската порносекта "Каула Дхарма", научи "България Днес". За една година главатарят Свами Митрадевананда Парамахамса успява да излъже няколко наши момичета, обещавайки им просветление, което ще бъде постигнато само чрез много секс.

Сергей е разследван за убийства на деца в брутални оргии и за продажбата им в сексуално робство
Сергей е разследван за убийства на деца в брутални оргии и за продажбата им в сексуално робство

Така хитрият гуру ги пласирал на платежоспособни клиенти в специално наети две квартири в Бургас и една в София, без да им даде и стотинка, обясниха разследващи.
Митрадевананда бе арестуван преди седмица в Бургас, след като се оказа, че е издирван в цял свят с червена бюлетина от Интерпол. Сега той се намира зад решетките и до 40 дни ще бъде решено дали да бъде екстрадиран в Русия, където е търсен за убийство на малолетно момче и склоняване към проституция. Очаква се от бургаската прокуратура също да повдигнат обвинения на гуруто заради незаконния му бизнес с платена любов у нас.
Историята на гуруто е достойна за филм. Свами Митрадевананда Парамахамса е роден с името Сергей Кириенко като директора на Държавната корпорация по атомна енергия „Росатом“ в Москва. Още като тийнейджър се увлича по йогата, изучава будизма. В родния си град той работи на много места, но за кратко. Затова решава да опита късмета си в руската столица. В Москва започва работа в йога клуб. Мястото става изключително популярно, а броят на жените, които го посещават, се увеличава лавинообразно. Известността на Кириенко расте и заради видеоблогове, които той пуска из интернет.
Алчният Кириенко решава да напусне йога клуба, тъй като му се налага да дели печалбата с друг. Започва да организира сбирките в дома си. Там именно превръща жените, които го посещават, от последователки в наложнички.

Харемът от красавици на гуруто
Харемът от красавици на гуруто

Вдъхновен от успеха, той се провъзгласява за брамин (лицето, което пряко общува с Бог). Създава и сектата "Каула Дхарма". Схемата била проста. Кириенко внушава първо на своята наложница, че тя е била избрана, за да научи истината, която той проповядва. За целта трябвало жената да прекрати всички контакти с роднини и приятели, тъй като били недостойни. Убеждава я да прекъсне всички връзки с околния свят и започва да я снима в порнографски клипове. Обещава на своята робиня просветление, което може да бъде постигнато само чрез секс, и колкото повече го прави, толкова по-добре. Заснетите от него порноклипове той качвал в различни сайтове за платена любов. Наемал стилисти, гримьори, треньори и дори пластични хирурзи, които да вдигнат цената на робините и така ги пласирал на по-заможни клиенти.


Кириенко работи много активно в интернет. От 2012 година той създава видеоканал в "Ютуб", в който клиповете са му гледани над 700 000 пъти. Сектата "Каула Дхарма" също има свой сайт. През 2016 година бизнесът на брамина от Хабаровск се разраства, нараства и самочувствието му. Той решава да повиши статута си и да се превърне в бог. Затова сменя и името си.

Така Сергей Кириенко официално се нарича Свами Митрадевананда Парамахамса. Наема триетажна къща, в която се осъществяват оргии. Сключва граждански брак с Ксения Ходурева. Рускинята става негова дясна ръка. Често младата дама пътува из Европа, за да набира жени за сектата. Най- често жертви на обещанията на двамата измамници стават самотни майки. Дори децата им са включени в бизнеса, разкриват погнусени разследващите. След подаден сигнал в полицията сектантите се разбягват.
Първоначално групата се установява в курорта Канкун в Мексико, където сектантките продължавали да правят платена любов с богати клиенти в името на бог. След като са погнати и там от полицията, сектата се мести в Белгия, където сценарият се повтаря.
Именно така Митрадевананда попада и у нас заедно със съпругата си и получава разрешение за пребиваване през пролетта на 2016 година. Установява се в Бургас, край меката на платената любов Слънчев бряг. Наема два апартамента, където неговите наложници задоволяват своите клиенти. На 31 май 2017 година статутът му изтича и той кандидатства съвсем официално за удължаване на разрешението. На 6 юни той е задържан от полицията, след като се оказва, че гуруто е издирван с червена бюлетина от Интерпол за склоняване към проституция и за убийството на 5-годишния Яков.

Мистерия с малкия Яков

В сектата "Каула Дхарма" влиза и самотната майка Анастасия Зиборова, по-известна с псевдонима от порноклиповете Маша Мор. Младата жена се присъединява към сектата заедно със своя 5-годишен син Яков. През 2016 година роднините й изгубват всякаква връзка с нея. Затова подават сигнал в полицията.


Историята още повече се заплита, след като една от наложничките на гуруто - Татяна Северцова, обяви в бургаския съд, че момчето е живо и здраво и до дни ще бъде върнато на дядо му и баба му. И наистина малкият Яков се появи в Беларус жив и здрав.

Още в края на миналата година руската НТВ е направила цяло разследване за дейността на сектата. Вижте видеото тук:

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ

Напишете дума/думи за търсене