Секссимволът на Нова тв се ожени за момиче на Гала

Водещият на "Събуди се" Деян Веселинов и репортерката на "На кафе" Рени Чавдарова си размениха брачни халки две години след първата си среща по коридорите на Нова телевизия.

Двамата журналисти отпразнуваха любовта си заедно със свои близки и приятели на тържество в кокетен хотел във Вакарел.

В момента младоженците са на меден месец, а сватбеното им пътешествие включва три спирки - Барселона, португалска отбивка в Порто и накрая отново романтика с испански привкус в Мадрид.

Веселинов е определян като секссимвола на Нова телевизия, откакто стана лице на съботно-неделния сутрешен екран като водещ на "Събуди се" заедно с Мира Иванова. Преди това журналистът работи в спортния отдел на телевизията, чиято редакция е само на една врата разстояние от тази на "На кафе". В предаването на Гала пък от няколко години се изявява със своята чаровна усмивка репортерката Рени Чавдарова.

Няма как двамата да се разминат, докато са на работа, защото са твърде близо един до друг. Така първата им среща и размяна на погледи се случва преди близо две години. Самата Рени разказва, че отначало нейният настоящ съпруг

изглеждал много красив и още по-високомерен.

"Забравих къде съм и защо съм там. Казах си, че е най-красивият мъж, когото съм виждала", споделя репортерката.

Водещият от своя страна също не крие, че не му е отнело много време да забележи нейната лъчезарна усмивка.

Отначало двамата само си разменят погледи, но един ден се заговарят на стълбите в телевизията и след това започват да си пишат непрестанно.

Най-сетне се уговарят за кафе, но

в последния момент той отменя срещата.

Рени се разочарова, а Деян откровено признава, че дори не си спомня този момент, тъй като тогава е разгарът на футболното първенство и той е затрупан с работа. Все пак отношенията им съвсем естествено прерастват във връзка.

Според мнозина двамата се разбират отлично, защото се допълват идеално и са не само двойка, но и най-добри приятели.

Няколко месеца след като се събират официално, Веселинов споделя, че жената до него има всички перспективи да бъде любовта на живота му. Така през август миналата година журналистът се решава да предложи брак на избраницата си.

Приятната изненада за Чавдарова идва

на нейното любимо място - край морето.

Репортерката от дете всяко лято ходи на “Градина” и много бързо заразява със страстта си към къмпингуването и своята половинка.

Така една августовска вечер те се забавляват в компанията на свои приятели, които постепенно се разотиват по караваните си и двамата остават сами.

Деян

едва е успял да скрие годежния пръстен

в единствения джоб на късите си панталони.

Почти никой не знае за намеренията му освен неговите родители и най-близки приятели, защото той е много суеверен.

Водещият предлага да пренесат одеялото си по-близо до морето, откъдето да наблюдават звездите и да слушат вълните.

Рени се съгласява, защото обожава да съзерцава нощното небе там.

Тя изобщо не очаква, че тази вечер ще е още по-специална, и е страшно изненадана, когато Деян пада на едно коляно и отваря кутийката с бижуто.

Моментално и без капка колебание казва "да".

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ

Напишете дума/думи за търсене