Президентът рожденик получава с ден закъснение подаръците си

Два дни преди своя рожден ден президентът Румен Радев бе със съпругата си Десислава на юбилея на царя.

В пълна дискретност, само сред най-близкия си кръг, президентът Румен Радев е посрещнал първия си рожден ден като държавен глава. Той навърши 54 г.

Тъй като денят бе почивен, вицепрезидентът Илияна Йотова, министри, депутати, политици от различни цветове и приятели на президента са го поздравили по телефона или с есемеси. И те не знаеха как и къде сем. Радеви са посрещнали празника. Във фейсбук страницата на президента, както и в личния профил на първата дама също нямаше и намек за това.

Да бъде здрав и силен, все така да получава уважението на хората, той го заслужава - с тези думи го поздравила Корнелия Нинова. “Честит рожден ден, г-н президент, останете такъв, какъвто ви познавам - почтен, принципен и последователен”, сподели соцлидерката във фейсбук честитката си. Екипът на “24 часа” не забеляза куриери с цветя и подаръци на “Дондуков” 2 в почивния ден. Затова пък се очаква те да са в изобилие там и той да ги получи в понеделник. Президентското войнство също готви за понеделник връчването на своя подарък, но ревниво пази в тайна какъв ще е той.

И президентът, и премиерът са зодия Близнаци и посрещнаха празниците си в рамките само на няколко дни. Навръх своя на 13 юни Бойко Борисов бе на визита в Истанбул. Между тях пък - на 16-и, юбилей отпразнува цар Симеон.

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ

Напишете дума/думи за търсене