Мара Илиева готви сватба

След години тайни връзки и строго пазене на личния си живот в тайна поп звездата Мария Илиева показва публично новата си тръпка.
26-годишният Георги Михайлов, син на богата фамилия и отракан младеж, който очевидно си пада по какички, е бъдещият мъж на певицата. Тази новина обикаля музикалните среди от няколко дена, придружена със злобни коментари и обидни подмятания.
Илиева, всеизвестна с афинитета си към по-млади момченца, е на 39 години и вече е с ясното съзнание, че й е време за по-сериозни отношения. Въпреки възрастта си Георги бил достатъчно улегнал и готов да се отдаде само на една жена.
Мария вече въобще не крие, че 13 години по-младият от нея хубавец й е взел акъла. Двамата са заедно навсякъде, забавляват се и пътуват по света. Георги изпълнява чинно всяка прищявка на любимата си.


Преди дни двамата бяха заедно като официална двойка на лъскава сватба. Фотоси от вечерта показват любовта в очите на двамата. По всичко личи, че няма нещо, което да притеснява певицата и младото й жребче, и без притеснения показват чувствата си.
Георги съвсем не е първият младок в кревата на Мария. Преди години неин любовник бе актьорът Иво Аръков. Младият рапър Наско Колев наскоро призна за първи път пред "България Днес", че също е имал греховни удоволствия с бившата си шефка.

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
Едва на 23 г. поппевецът Торино стана баща
Бон Джоуви отбелязва 40 г. на сцената с документален филм и нов албум (Видео)
Мъж откри китара на „Бийтълс” на тавана на възрастните си родители
Анатомия на женския оргазъм
Фабинг - новата дигитална зависимост

Напишете дума/думи за търсене