Престолонаследникът и българката Александра Динева много близки

Борис и Александра позират заедно.   СНИМКИ: АРХИВ

Борис и момичето са съученици от Австрия

Царският внук Борис май е влюбен в българка. Това е красивата Александра Динева от Бургас. Двамата са връстници, били са съученици и имат снимки във фейсбук, които показват, че са поне близки приятели, които обичат да се забавляват заедно.

Борис е не просто един от 11-те внуци на Симеон Сакскобургготски, а е т.нар. пазител на традицията - след смъртта на първородния царски син Кардам през 2015 г. той стана носител на династическите права, т.е. наследник на царя. И само той носи българско име от братовчедите си. По традиция вече носи титлата княз Търновски.

Борис бе само на 11 г., когато родителите му пострадаха в зловеща катастрофа, баща му изпадна в кома и така и не излезе от нея 7 г. до смъртта си.

Двамата с Александра се запознават в престижното международно училище в малкия австрийски град Сент Гилген край Залцбург. Борис дори изкарва кратък стаж в австрийския парламент, което поражда коментари, че се готви за политическа кариера. От канцеларията на царя не коментират дали това е така.

Преди да завърши заедно с Александра край живописния Залцбург, Борис е взел диплома от Европейския колеж в Мадрид, а след Австрия учи и в колеж по изкуствата в Лондон. Между другото, хубавата Алекс също е запалена по изкуствата, самата тя рисува и дори представи своя изложба преди месеци. За това ѝ помага майка ѝ Росица Ангелова.

От канцеларията на Симеон Сакскобургготски не пожелаха да коментират знаят ли за специални отношения между престолонаследника и дъщерята на предприемача. Потвърдиха само, че след като гостува у нас за юбилея на дядо си, Борис вече се е прибрал в испанската столица. Очаква се именно в Мадрид младежът да посрещне 21-ия си рожден ден.

Борис ги навършва след 3 седмици - на 12 юли. А дали Александра Динева ще е сред специалните гости на неговото тържество, засега не може да се каже. (24часа)

Внукът Борис прегръща дядо си Симеон на рождения му ден.
Внукът Борис прегръща дядо си Симеон на рождения му ден.
ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ

Напишете дума/думи за търсене