РИБИ: Битови проблеми

РАБОТА Нищо чудно през първите дни на седмицата, ако сте наивни и непредпазливи, да ви споходят финансови и битови проблеми, които ще ви натоварят заедно с уговорените делови разговори. За съжаление съдбата няма да ви донесе спокойствие, защото сте орисани да се справяте с нечии капризи и неизпълними желания. От понеделник изпитвате желание да загърбите монотонното си ежедневие, което ви изнервя, и да се заемете с нещо ново и интересно, но още не сте решили какво да е то. Тази промяна в живота ви може да се случи, ако сте свободни и не ви очаква поредната важна задача, която сте длъжни да приключите.

ЗДРАВЕ Съществува опасност да влошите здравето си. Ако сте зад волана, не прекалявайте с високата скорост заради личните проблеми, които ви изнервят. Отпуснати сте и без желание за физическо натоварване.

ЛЮБОВ В личните ви отношения сте объркани, защото изведнъж не сте сигурни в чувствата си и не знаете как да постъпите, за да си ги изясните. Несемейните ще изживеят интересна романтична среща. Може да се влюбят.

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
Защо не бива да държим крема в банята
Без такива "комплименти" на мъжа
Защо жените искат непознати любовници
3 причини, поради които умните жени предлагат да платят сметката
Извратената истина за това защо жените казват „да“ на секса, когато имат предвид „не“

Напишете дума/думи за търсене