ВЕЗНИ: Самообладание

РАБОТА В петък, а ако се наложи и през почивните дни, завършете задачите си на работното място. Не ви препоръчвам да се занимавате с търговия или финансови сделки, защото ще сте губещи. От понеделник вашите мечти ще се превърнат в реалност, ако се заемете със служебните си задължения и не се разпилявате. Успехът е с вас, а също и добрите приходи. Спокойствието и разумните действия са във ваша полза. Трудностите на вашето работно място и свързаните с бизнеса ви ги преодолявате с лекота, ако вярвате в силите си. Заредете се с оптимизъм в края на седмицата при проблеми и напрежение в отношенията ви с вашите колеги и ще се справите със задачите си.

ЗДРАВЕ Здравето ви е добро, ако не се вживявате в неприятностите си и сте предпазливи. Не се натоварвайте с непосилна физическа работа. Бъдете внимателни. Възможно е да почувствате болки в областта на стомаха.

ЛЮБОВ Запазете самообладание, въпреки че ще се наложи да спорите с ваши роднини и да доказвате правата си върху наследство, което сте получили преди години. Ако прецените, че не ви е нужно, може да се откажете от него.

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
Акнето – митове и легенди. Споделено от дерматолог
Как лошият шеф пречи на любовта
След Милано и Торино забрани пушенето на открито
Есенната колекция на "Диор" връща в Холивуд от 30-те и света на Марлене Дитрих
Защо ружът е толкова важен за грима

Напишете дума/думи за търсене