РАК: Препятствия

РАБОТА При необходимост в петък и почивните дни проведете планираните срещи и делови разговори, за да избегнете проблемите в отношенията. Причината за препятствията по пътя ви се крие в несъгласието от страна на вашите колеги с всички ваши идеи, които по тяхно мнение ще ви отдалечат от преките ви задължения. От понеделник не пренебрегвайте предупрежденията на Съдбата, че не е редно да се доверявате на късмета си, ако имате отговорна задача. Не си позволявайте разговори за кредитиране, защото трудно ще върнете получените пари. Професионалните ви успехи в края на седмицата събуждат завистта на вашите неприятели.

ЗДРАВЕ Здравето ви е стабилно, но не трябва да прекалявате с натоварването с физическа работа. Не прекалявайте с алкохола. Възможно е отслабване на защитните сили на организма, а също и хронични стомашни болки.

ЛЮБОВ Не бързайте да приемете поканата за обяд на ненадейно появили се ухажьори, които ви обгрижват със странно и натрапчиво внимание. Отложете и романтичната среща за вечерта, за да избегнете разочарованията.

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ

Напишете дума/думи за търсене