БЛИЗНАЦИ: Компромиси

РАБОТА От първите дни на седмицата поставете успешно ново начало, но преди това приключете с нетърпящи отлагане задачи и след това си почивайте. Компромисите от ваша страна са гаранция за успех на работното място. От понеделник проблеми на вашето работното място са плод на неизбежни интриги, които затрудняват приближаването ви към поставената цел. Избегнете ги и ще се справите без проблем със задълженията си. Обмислите разширяване на дейността си. Постепенно се зареждате с увереност.В края на седмицата поставете ново начало. Обмислете закупуване на недвижима собственост и планирайте подписване на договор за строеж.

ЗДРАВЕ Здравето ви е стабилно, но сте податливи на депресивни състояния и на инфекции заради престоя в задимени помещения, водещи до алергични реакции и проблеми с дишането. От вас зависи да се съхраните.

ЛЮБОВ В интимните отношения ще имате успех. Очаквайте запознанство и романтично приключение. Партньорите, които силно ви привличат, се дистанцирали, защото ги обичате до обсебване, до силна проява на ревност.

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
Най-неустоимите тв доктори
Тарантино се отказа да снима филма The Movie Critic - последен за кариерата му
Интересни факти за зодията ви
Йорданка Христова празнува 60 г. на сцената с концерт в Античния театър
Защо мъжете заспиват след оргазъм?

Напишете дума/думи за търсене