Цветелина Грахич: Мога и без Слави!

Слави Трифонов и Цветелина Грахич

"Мога и без Слави! Не сме се карали, продължавам сама, просто финансово ми е по-добре така." Така талантливата 26-годишна беквокалистка при Слави Трифонов Цветелина Грахич коментира раздялата си с най-гледаното тв шоу.

Според гаджето й - 28-годишния Кристиян Шаламанов, той не се бъркал във взетите решения на годеницата си и ще се съгласи с всичко, което тя направи.

"Не съм бременна и не припадам от глад на участия. Харесвам визията си, като свалих малко килограми, се чувствам много добре", отрече слуховете, че не е добре със здравето Грахич.

"Думата на Цвети за мен е закон. Сега планираме да се оженим, а после дано се появи и бебе, ще бъдем много щастливи", обясни пред "България Днес" годеникът на Цвети - Кристиян.

Цветелина Грахич с гаджето си Кристиян
Цветелина Грахич с гаджето си Кристиян

От години той е фен на Слави Трифонов. "За мен водещият е един много почтен и готин човек. Аз много не ходя в шоуто след предаване, за да не си помислят хората, че му се подмазвам. Харесвам го, но не съм човек, който се бута при звездите", реди талантливият симпатяга.

Цветелина Грахич е атрактивно попълнение в екипа на "Шоуто на Слави", след конкурс за беквокалистки, който безапелационно печели. Клюките я свързваха с някои от колегите, включително и с най-малко "разхайтения" в шоуто - Георги Милчев-Годжи. Това стана, след като на едно от участията им в САЩ двамата спяха в една стая. "Няма нищо между нас с Годжи. Той си има приятелка, а аз не съм от жените, които крадат мъже", обясни тогава Грахич.

Певицата ще бъде заменана от Невена Цонева, обявиха от шоуто.

Цялата статия вижте тук.

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
Йорданка Христова празнува 60 г. на сцената с концерт в Античния театър
Защо мъжете заспиват след оргазъм?
"Де е България?" – революционен финал от Миро и Маестрото в зала "Арена София"!
След развода с Брад Пит Анджелина Джоли е придобила 100 млн. долара
Йордан Лечков стана за първи път дядо

Напишете дума/думи за търсене