Тотомилионерът от Габрово все още неизвестен

Габрово се събуди в петък с тотомилионер и всички в града на смеха се питат кой е късметлията, който ще прибере над 3,1 милиона лв. Неизвестният все още богаташ удари джакпота в четвъртък вечерта при тегленето в играта 6 от 49. Числата, които донесоха на късметлията голямата печалба, са 31, 40, 38, 18, 27, 24.

Той спечели точно 3 120 616,80 лв. с фиш от 3.50 лева. Пуснал го в тотопункт на жп гарата, което пък кара габровци да гадаят дали тото милионите няма да се озоват в друго населено място.

"Възможно е и да е преминаващ през нашия град, но съм много щастлива, че аз съм допринесла поне с малко за голямата му радост.Чакаме го всеки момент да дойде и да си потърси печалбата", каза служителката в пункта Павлина Казакова. Тя смята, че е била на кадем на тотомилионера, защото работи в тотото едва от 1 месец. "И да не почерпи му желая със здраве да си харчи парите и да ги вложи там, където са му нуждите", радва се Павлина.

В последните години местните не си спомнят в Габрово да е имало тотомилионер. Балканската област обаче си има такъв, след като през 2012 г. "комшия" в Трявна спечели джакпот от 3 502 837 лв. В града на Рачо Ковача обаче са се падали 3 коли от тотализатора.

Габровският тотомилионер е 92-ият в историята на Спорт Тото в България, а в пункта на гарата вече се вият опашки от желаещи да прихванат от късмета на печелившия.

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
Йорданка Христова празнува 60 г. на сцената с концерт в Античния театър
Защо мъжете заспиват след оргазъм?
"Де е България?" – революционен финал от Миро и Маестрото в зала "Арена София"!
След развода с Брад Пит Анджелина Джоли е придобила 100 млн. долара
Йордан Лечков стана за първи път дядо

Напишете дума/думи за търсене