Мулатка може да влезе в Бъкингам като принцеса

Меган на сбирка на фондацията на Елтън Джон за борба със СПИН в Ню Йорк.

Принц Хари копира баща си - залюби разведената Меган Маркъл 

Меган Маркъл - преди време това име се свързваше главно с американския телевизионен сериал “Костюмари”, в който участва красивата брюнетка. Медийното внимание към Маркъл обаче драстично се повиши през 2016 г., когато британският принц Хари обяви, че има връзка с нея.

Въпросът, който мнозина си задават, е как любовната искра между двамата прескочи Атлантическия океан.

Звездата и принцът се срещат за първи път в Торонто

през май 2016 г. Внукът на кралица Елизабет II е на визита в Канада за прeдставяне на “Инвиктус геймс” - спортни игри за военни, ранени по време на служба. Без съмнение очарователната Меган е привлякла интереса му.

Двойката се запознава чрез общ приятел - канадеца Маркус Андерсон. Няколко месеца по-късно, през септември 2016 г., в медиите за пръв път се появява информация, че принц Хари е гадже с актрисата. По-малкият син на принц Чарлз и принцеса Даяна сам разкрива романтичната си тайна и обяснява, че така се опитва да избегне “играта на котка и мишка” с папараците. Това е първата интимна връзка, за която принц Хари говори публично.

Актрисата се слави с елегантните си тоалети и добрия вкус.
Актрисата се слави с елегантните си тоалети и добрия вкус.
Коя е Меган Маркъл? Какво в нея е пленило сърцето на чаровния принц и

дори вече се говори за венчило?

Едва ли това са само красивото лице и тяло. Момичето е интересна личност. Тя е не просто актриса, а редактира собствен лайфстайл блог и се занимава с благотворителност.

Друга интересна страна на възможната бъдеща принцеса е нейният произход. Меган е

родена от връзка между бял мъж и афроамериканка

Въпреки това или именно заради това актрисата казва, че винаги се е бунтувала срещу опитите на обществото да я накара да се самоопредели като “чернокожа” или “бяла”. Черната кръв почти не ѝ личи. Смуглата хубавица с кадифена кожа по-скоро прилича на италианка или испанка, а защо не и на българка. Тя разкрива, че ѝ е много удобно да се числи и към двете раси. Добавя, че смесеният произход ѝ е помогнал да опознае проблемите и на двете общности. “Аз съм силна и уверена жена от смесена раса”, казва Меган в интервю за списание “Алюр”.

Любимата на принца е посрещната с овации на раздаване на музикални награди в Торонто.
Любимата на принца е посрещната с овации на раздаване на музикални награди в Торонто.
Звездата на “Костюмари” е благодарна на своята майка, защото я е научила да бъде активен гражданин на света и да не си затваря очите пред суровата реалност.

10-годишната Меган посещава гетата в Ямайка,

където се сблъсква с крайна бедност. Това променя възгледите ѝ за света. От този момент момичето решава да работи за благотворителни каузи.

Днес е на 35 години и изпълнява с жар това свое решение. Участва в многобройни доброволчески мисии, много от тях - в защита на правата на жените. Първата ѝ проява като активистка в борбата за равенство между половете е, когато Меган е само 11-годишна. Тогава тя написва писмо до първата дама на САЩ Хилари Клинтън, за да изкаже възмущението си от реклама на сапун, според която мястото на жените е в кухнята. Очарователната приятелка на принц Хари е убедена, че филантропията е една от мисиите на живота ѝ.

И лайфстайл блогът ѝ “Тиг” е ориентиран към дамите. Там актрисата развива теми, свързани с кулинарство, пътуване, мода и красота.

В личен план животът на красавицата не преминава безоблачно. На 10 септември 2011 г. тя

се омъжва за кинорежисьора Тревър Енгелсън,

но бракът им приключва през май 2013 г. Поговорката “всяко зло за добро” приляга отлично на ситуацията с Маркъл - само 3 години по-късно тя се превърна във възможна снаха на британската кралица.

За първи път принц Хари се появи на официално събитие с приятелката си в началото на март 2017 г. Двойката отиде на сватба на приятели в Ямайка.

Принц Хари на промоцията на параолимпийските игри Инвиктус в Торонто, където срещна Меган.
Принц Хари на промоцията на параолимпийските игри Инвиктус в Торонто, където срещна Меган.
Меган Маркъл, която няма деца от предишния брак, споделя пред вестник “Дейли мейл”, че

би се радвала с Хари да имат наследници

след време. Разводът на звездата няма да бъде проблем тя да сключи брак с принца, смята вестникът. През 2005 г. кралица Елизабет даде съгласие принц Чарлз да се ожени за разведената си приятелка Камила Паркър Боулс. А освен това не Хари, а брат му Уилям ще наследи някога британския трон.

Откакто връзката се разчу, Маркъл се превърна в модна икона. Нейният личен живот и начинът ѝ на обличане предизвикват голям интерес сред кралските наблюдатели и феновете на модата.

Фокусирането на медиите върху Меган ѝ попречи да придружи принц Хари на сватбата на сестрата на Кейт Мидълтън - Пипа, за да не отвлече вниманието на камерите от булката. Близки до младоженката издадоха, че тя наложила “политиката на пръстена”. Гости и гостенки можели да доведат своята половинка само ако са сгодени или омъжени, което автоматично изключва присъствието на Маркъл. В деня на сватбата холивудската актриса не бе забелязана на официалната церемония, но все пак

принц Хари се появи с нея на вечерния прием

в семейно имение в родната област на Пипа Бъркшир.

Скоро Меган Маркъл ще продължи зад океана участието си в сериала “Костюмари”. Двойката споделя, че разстоянието не е пречка и въпреки досадните новинари и други неудобства на славата връзката им е изпълнена с истинско спокойствие и двамата стават все по-щастливи.

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
Фабинг - новата дигитална зависимост
Хвърлиха предмет по Ники Минаж по време на концерт (Видео)
Чао на бръчките около очите
10 знака от Вселената, че най-накрая сте влюбени в сродната си душа

Напишете дума/думи за търсене