"Фу файтърс" и Кейти Пери "взривиха" Гластънбъри (Снимки)

Кейти Пери СНИМКИ: Ройтерс

Дейв Грол се пошегува по повод отмененото участие на "Фу файтърс" на фестивала Гластънбъри през 2015 г, докато бандата изнасяше концерт в рамките на тазгодишното му издание, предаде БТА. 

Той заяви, че имало голям автомобилен трафик, който забавил появата му на фестивала. Преди две години групата бе принудена да отмени участието си във феста във фермата Уърти в Съмърсет, тъй като фронтменът й счупи крака си, падайки от сцената по време на концерт в Швеция.

"Забавих се с две години, съжалявам - каза Дейв.- Виновен е автомобилният трафик."

Той освен това се изказа ласкаво за Флорънс Уелч, която замени бандата в изданието на феста през 2015 г. "Бях седнал в инвалидна количка и гледах шоуто по телевизията. Флорънс изпълни песента по-добре, отколкото ние някога сме го правили", поясни Грол.

Въпросната песен е "Times Like These". С нейното изпълнение бандата започна концерта си на тазгодишния фестивал. "Фу файтърс" за трети път бе хедлайнер на фестивала Гластънбъри. Тя бе хедлайнер също през 2003 г. и 1997 г., а през 2011 г. зарадва феновете с изнедващата си поява на феста.

Кейти Пери приключи концерта си на феста, като от сцената се хвърли в тълпата и феновете си направиха селфита с нея. 32-годишната певица снощи дебютира на сцената Пирамидата на легендарния фестивал. Кейти изпълни хитовете "Chained to the Rhythm" и "Witness", а след това и други свои песни, сред които "Teenage Dream", "Roar", "I Kissed a Girl", "Swish Swish". Докато тя пееше на Пирамидата, Лиъм Галахър се качи на друга сцена и изпълни "Don't Look Back In Anger" в памет на жертвите на неотдавнашните терористични атаки в Манчестър и Лондон и на пострадалите от пожара в Гренфел тауър в британската столица.

Дейв Грол, "Фу файтърс" СНИМКИ: Ройтерс
Дейв Грол, "Фу файтърс" СНИМКИ: Ройтерс
ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
10 знака от Вселената, че най-накрая сте влюбени в сродната си душа
Селфи дисморфия – модерната болест на социалните мрежи
Защо е полезно да плачем?
ТЕСТ: Познавате ли етикета на телефонните разговори?
13 странни традиции от целия свят

Напишете дума/думи за търсене