Азис кара бежанци

След две години затишие

 Лесбийки в "Мотел"-а на фолкаджията, сдобрява българи и цигани

Бежанци, лесбийска двойка, леки момичета и булката беглец!
Това са пътниците в автобуса на фолкпевеца Азис.

Булката беглец е при Азис
Булката беглец е при Азис

След двегодишно затишие ромският славей се завръща с най-новия си хит - "Мотел". Парчето идва повече от две години след тоталния хит на Азис "Хабиби" и мераците на Васко са да успее да повтори успеха на песента с малкото кученце, която удари рекордните 50 млн. гледания.


Видеото към песента "Мотел" е може би един от най-евтините проекти в попфолка през последните години. Азис е наел празен автобус от столичния градски транспорт, в който се возят неговите герои. Самият певец също е в рейса - облегнат до прозореца, със слушалки в ушите и припяващ си.

Лесбийска двойка в автобуса
Лесбийска двойка в автобуса

Жена с черна бурка и мъж от ромски произход са главните действащи лица във видеото. Една от идеите на Азис в клипа е да покаже мирната дружба между циганите и българите - нещо, за което ромският славей отдавна мечтае. В клипа мургав пътник дава шише с вода на зловещ на вид скинар, който се задавя и не може да си поеме дъх.

Леки жени са част от клипа
Леки жени са част от клипа

Лесбийки, възрастна подпийнала двойка и избягала от сватбата си булка също са част от съдбите, които Азис показва във видеото си. Докато животът в автобуса си върви, фолкпевецът пее за бързата любов, чувството за вина и сълзите - любимите теми в лекия жанр. Песента е много добра и дори не може да бъде определена като характерна чалга, а от време на време се усещат и поп елементи. Текстът също е добър, като Азис твърди, че му е бил спуснат от небето.

Ром и мюсюлманка са част от героите
Ром и мюсюлманка са част от героите

Само за два часа парчето събра над 15 хиляди гледания в мрежата. Феновете на Азис са във възторг, че Краля на фолка се завърна.

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
Анатомия на женския оргазъм
Фабинг - новата дигитална зависимост
Хвърлиха предмет по Ники Минаж по време на концерт (Видео)
Чао на бръчките около очите

Напишете дума/думи за търсене