Преслава показа новия

Преси прегръща Павел щастливо
Преси прегръща Павел щастливо
Няма скрито-покрито

 Певицата чукна 33 години с Павката

В препълнена чалготека фолкпевицата Преслава демонстрира връзката си с новия й възлюбен Павел.
Певицата отпразнува рождения си ден в столичен клуб, като неотлъчно до нея беше новата й тръпка. Като изненада от него Преси получи голяма торта със свещи. С мощна прегръдка брюнетката пред всички показа чувствата си към бизнесмена.

Певицата чукна 33 години
Певицата чукна 33 години

Изпълнителката чукна 33 години, а компания й правеше Павката и негови авери. По всичко личи, че след разлъката с Галена певицата предпочита предимно мъжкото обкръжение. Преслава от години се слави като най-мразената във фолксредите и за никого не е изненада, че нито една колежка не уважи празника й.
Павел Лазаров е новата любов на фолкизпълнителката. Той е авер на експоловинката на певицата и най-голяма тръпка - Жоро Бирмата, но това ни най-малко не тревожи чалгарката.


Както "България Днес" първи писа, освен като проспериращ бизнесмен Павката се слави и като опасен плейбой. През кревата му е минала не една родна силиконка, като най-оборотните сред тях са Русата Златка и Мария Цветкова.


За Преслава Павел е поредният мастит мачо, успял да завърти главата й. След скандалната раздяла с Бирмата до този момент певицата ревностно пазеше личния си живот в тайна. Павел е първият мъж, с когото Преси се показва на публично място, и изглежда, че е яко хлътнала.

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
Акнето – митове и легенди. Споделено от дерматолог
Как лошият шеф пречи на любовта
След Милано и Торино забрани пушенето на открито
Есенната колекция на "Диор" връща в Холивуд от 30-те и света на Марлене Дитрих
Защо ружът е толкова важен за грима

Напишете дума/думи за търсене