Нова мода: хвалят Азис, ругаят "Ъпсурт" и гериниколчетата (Видео)

Кадър от новия клип на Азис СНИМКА: АРХИВ

Фейсбук интелигенцията отново се възпали. Масово хвалят и гледат новото парче на Азис “Мотел”, а негодуват срещу яките дупари на гериниколчетата. Новият таргет на хейта е “Ъпсурт”.

Кадър от песента на "Ъпсурт" - "Този танц"
Кадър от песента на "Ъпсурт" - "Този танц"

Великаните на българския рап, възпели нявга и “24 часа”, също пуснаха ново парче - “Този танц”. То е издържано, уж пародирайки, във всички клишета на криковщината - в припева се пее: “Гъзи бузи, буцуни”. А във видеото полуголи жени показват задните си части и се въртят в безкраен калейдоскоп от гъзове почти като в клип на Гери-Никол.

Обратното е при краля на попфолка, текстът и музиката на “Мотел” са дело на Азис и в тях се пее за романтични, даже социални теми, а видеото е заснето в градски автобус и няма никаква пошлост. В него Азис се вози в автобус от градския транспорт и около него се виждат хора от всякаква възраст, етнос и сексуални наклонности.

Клипът засяга житейски теми като толерантност, подкрепа и любов. Някои от феновете не пропуснаха да се пошегуват, че в автобуса на Азис никой не си продупчва билет.

“На първото слушане плаках, а на всяко следващо настръхвам”, пише в социалната мрежа Розалия Матова. Андрей Асенов добавя: “Когато си целунат, а не просто докоснат от Господ, се получава ефектът Азис”.

Даже има коментар, че не е достъчно да кажеш, че не харесваш чалга, за да станеш умен като Юлия Кръстева.

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
10 знака от Вселената, че най-накрая сте влюбени в сродната си душа
Селфи дисморфия – модерната болест на социалните мрежи
Защо е полезно да плачем?
ТЕСТ: Познавате ли етикета на телефонните разговори?
13 странни традиции от целия свят

Напишете дума/думи за търсене