Божинов и Тони Найка стават рода

Валери Божинов и Антонио са много близки приятели

Футболистът Валери Божинов и популярният му авер Тони Найка ще се сродяват. Техните деца са се харесали и нищо чудно един ден да вдигнат сватба. Щерката на нападателя - Никол, е влюбена в Анжел - сина на Найка. За това призна самият Божинов в предаването "Комбина" по Нова телевизия.
"Утре сме на вечеря с Антонио, със зетчето. Моята дъщеря Никол е влюбена в неговия син", разкри бившият български национал. За момента детската им любов е подложена на изпитание заради сложен триъгълник. Анжел, който е 3-годишен, вече има гадже, а именно дъщерята на футболния национал Мишо Александров. Щерката на Валери и Николета Лозанова, която е на цели 5 години, не се отказва и иска да спечели сърцето на младия плейбой.
"Надявам се Валери-младши да бъде моят наследник във футбола. Дай Боже, да върви по стъпките на баща си. Той сам изявява желание да тренира. И двете ми деца са готини. Щастлив съм, че отново съм с тях. Беше ми тежко 4 месеца и повече да не си виждаш децата", призна още Божинов. Той не пропусна и темата за интернет клипчетата, които си пуска по социалните мрежи.
"Много световни футболни звезди правят клипове, забавляват се, пеят си. Не го правя, за да добия популярност или да се пише за мен. Аз съм такъв, какъвто съм - емоционален, скромен, всичко правя от сърце."


Валери папка в
ресторанта на Ники М.

Валери Божинов се храни при своя баджанак Николай Михайлов. Откакто се върна от Китай, нападателят често може да бъде засечен в заведението Grande Bar & Dinner. То се намира във футболната база на националния отбор в резиденция Бояна. Не е тайна, че шефът на БФС Борислав Михайлов даде на сина си да развива бизнес там.
Божинката дори се снима в ресторанта на Ники М., който сега спи с бившата му жена Николета Лозанова. Нападателят позира заедно с Боби Серафимов, който е главен готвач и мениджър на заведението.

Божинката заедно с готвача Боби Серафимов
Божинката заедно с готвача Боби Серафимов

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
Йордан Лечков стана за първи път дядо
Чао на бръчките около очите
Елиф Шафак: Бог е изкусен часовникар. Толкова точен е Неговият ред, че всичко по земята се случва, когато му дойде времето
Когато обичаме и мразим партньора си едновременно
Най-странните фетиши в секса

Напишете дума/думи за търсене