Нова мода при зърната – свободни, малки и щръкнали

Сестрата на Ким Кардашиян Кайли Дженър се превърна в основоположник на модата на щръкналите зърна.

Едно течение създадено от пищните модели като Кардашиян

Увереност и привличане на погледи - това е резултатът за всяка жена, която последва новата мода на 2017 г. за малките и щръкнали зърна.

Много често известните актриси и певици отвъд океана минават по червените килими с рокли, които загатват изпъкналите точки в центъра на гърдите им.

Риана, Рита Ора и други популярни личности до известна степен наложиха тренда на свободата на зърната, като

на светски събития

не ползват сутиени

или подплънки

По този начин успяват да привлекат внимание към себе си. Тази провокация все по-често се появява в модата, а по-уверените в себе си жени не се притесняват да излязат навън без сутиен.

Най-новият тренд за малките и щръкнали зърна отново идва от страната на неограничените възможности, но негови основоположници не са актрисите, нито певиците, а известните модели, които преспокойно можем да наречем кимкардашианки. Това са красавици с пищни форми и навярно множество липосукции, които трупат все повече популярност в социалните мрежи и се превръщат в модел за подражание за голям брой млади момичета.

Такъв пример е Кайли Дженър, една от полусестрите на известната риалити звезда Ким Кардашиян. Дженър е от десетте популярни личности с най-много последователи в социалната мрежа инстаграм. Именно там се налага новата мода на малките и щръкнали зърна.

През 2014 г. американското списание “Тайм” включва Кайли Дженър в класация на 25-те най-влиятелни тийнейджъри. Като толкова важна фигура за младите тя успява да наложи новата мода за зърната.

 Освен сестрата на Ким Кардашиян друг американски модел пуска често свои провокативни снимки в инстаграм, които привличат мъжките погледи в две точки.

Тя се казва Бела Хадид и е по-малката сестра на тийнидола Джиджи Хадид, която добива голяма популярност от риалити предавания подобно на сестрите Кардашиян.

Бела Хадид е едва на 20 години и красотата ѝ я прави изключително популярна в инстаграм, където намира голям брой свои последователки. Така от клик на клик и от снимка на снимка Дженър, Хадид и останалите кимкардашиянки успяват да създадат новата мода в областта на гърдите.

Докато преди основният въпрос в пластичната хирургия беше: “Колко голям да е бюстът?”, сега редом с него жените се питат и

колко големи

да са зърната?

Отговорът на новия въпрос определено е малки. В случая размерът има значение не само заради снимките, които си качват пищните модели в интернет, но и заради новоформирания масов вкус. Американско проучване от тази година събира мненията на 131 души относно големината на женските зърна. Резултатите категорично показват, че хората намират за по-привлекателни малките зърна.

Новата мода отвежда все повече жени при пластичните хирурзи. Те искат да доближат външния си вид до този на моделите. Американски лекари разказват пред чуждестранни медии, че са имали пациентки, които отиват в кабинетите им със снимки на точните зърна, които желаят. За последната половин година

този тип операция

в САЩ нараства

над 4 пъти

Така от около четири интервенции на седмица през юли достигат до близо 18 за една седмица. Броят на хирургичните операции за намаляване на зърната добре показва засилването на тенденцията. Не е ясно дали това е пикът на модната треска и съвсем скоро ще отшуми, или тепърва още ще се засилва интересът към малките и щръкнали зърна.

За да сте в крак с модата на бюста, са нужни средства за пластични операции. В близките месеци се появи продукт, който дава възможност на жените да са част от новия тренд, без да дават голяма сума, за да легнат под ножа. Just Nips са

малки пластмасови

зърна,

които всяка жена може да закрепи върху естествените си зърна. Цената на модния продукт е под 10 долара, като може да се избира между два типа – студени (щръкнали) или замръзнали (много щръкнали). Мотото на Just Nips е “Изглеждай така сякаш им е студено, чувствай се гореща”. Под дреха пластмасовите зърна определено изглеждат като истински и се превръщат в част от течението, създадено от кимкардашиянките.

Докато в западния свят жените търсят начини да си покажат зърната, на изток, в Страната на изгряващото слънце,

мъжете мислят как

да скрият своите

В началото на тази година по японската телевизия се завърта реклама, която промотира продукт, с който мъжете да покриват зърната си. На границата с нелепото, но парчетата плат за мъжки гърди успяват да генерират до момента продажби от близо 55 000 бройки.

Убедителната японска реклама показва мъж на среща. В единия случай е без покривала на гърдите си и зърната му са силно щръкнали, жената с него се отвращава и го зарязва. В другия случай срещата протича добре, защото зърната му са покрити с новия мъжки продукт. Дори японците леко да преувеличават с тази реклама, изследване от 2013 г. показва, че за разлика от мъжете, които се радват да видят женските зърна,

жените не намират

за привлекателни

щръкналите мъжки

зърна

След покривалата за японските мъже на пазар се появи и специална тениска. Иновативната дреха също предпазва от нежелано щръкване на зърната. Цената обаче не е никак малка. За момента може да се купи за малко над 70 евро. И докато едни си крият зърната, а други ги смаляват и търсят начин да ги покажат на околните, модата е също толкова временна, колкото и самата красота.

Известни личности като певицата Риана често демонстрират свобода за зърната. СНИМКИ: АРХИВ
Известни личности като певицата Риана често демонстрират свобода за зърната. СНИМКИ: АРХИВ
Моделът Бела Хадид показва увереност с малки и щръкнали зърна.
Моделът Бела Хадид показва увереност с малки и щръкнали зърна.
Операциите за намаляване на зърната са все по-желана интервенция в САЩ.
Операциите за намаляване на зърната са все по-желана интервенция в САЩ.
На пазара вече се появиха пластмасови зърна в 2 типа.
На пазара вече се появиха пластмасови зърна в 2 типа.
Добре поставено, пластмасовото зърно стърчи като истинско.
Добре поставено, пластмасовото зърно стърчи като истинско.
ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ

Напишете дума/думи за търсене