ОВЕН: Дистанция

РАБОТА В петък и почивните дни може да се наложи да промените плановете си, но не се ядосвайте, защото промяната е за ваше добро. Очертават се нови възможности за печалба. Анализирайте причината за дистанцията на хора, на които разчитате. Общувате с лекота и може да проведете разговорите си с тях. От понеделник не се натоварвайте с нови задачи, а завършете започнатите. Не допускайте провал в начинанията си.. Планирайте отсега за следващата седмица деловите разговори с ръководството, ако трябва да получите писмено разрешение за реализацията на нов проект. Успехът е с вас, ако сте активни.

ЗДРАВЕ Здравето ви е нестабилно. Подложете се на лечение с билки. Чувствате се отпаднали, а причината не е ясна. Не се опитвайте да се лекувате сами, а се посъветвайте със специалист.

ЛЮБОВ Жените да са предпазливи към новите си познати, които не са подходящите интимни партньори заради разликата в интелекта и житейската философия. Не се поддавайте на желанието за интимна близост.

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
Чао на бръчките около очите
Елиф Шафак: Бог е изкусен часовникар. Толкова точен е Неговият ред, че всичко по земята се случва, когато му дойде времето
Когато обичаме и мразим партньора си едновременно
Най-странните фетиши в секса
Котките наистина ли пазят от лоша енергия?

Напишете дума/думи за търсене