Семейната лодка на Ирина и Иван потъва

Ирина и Иван се карат често

Тенчева гаси нерви с бяло вино, скандалджийства, бяга от мъжа си, бракът им се клати

Сериозна криза в брака изживяват Ирина Тенчева и Иван Христов.

Безоблачните отношения на двойката са обтегнати през последните месеци и нещо в любовта им куца, издават близки до двойката.

Темпераментният характер на Ирина бил в основата на честите скандали между нея и съпруга й. Тенчева често е недоволна от мъжа си и прави всичко по силите си да му го покаже. Блондинката е перфекционист и иска всичко да е по план.

Иван съвсем не е единственият, върху когото Тенчева си излива гнева. Ексводещата прави скандали къде ли не, ядосано се дразни на обслужващия персонал по заведенията и по всичко личи, че нервите яко я тресат, когато нещо не се случва така, както на нея й харесва.

За да разпусне и да си почине от постоянните ангажименти на майка и съпруга, Ирина замина на почивка с приятелки за цял месец изцяло с женска компания. По цял ден с бяло вино и сладки приказки разпуска Тенчева след дългата и изморителна зима. Сега блондинката се захваща за работа и обмисля кой да е новият проект, с който да се заеме.
За да успокоят страстите и да се порадват един на друг, Ирина и Иван смятат да заминат на дълга почивка. На някой екзотичен остров двамата ще скрепят любовта си, която според близките им никога не е напускала семейството.

Тенчева е нервна
Тенчева е нервна
Опосумът и водещата едно време
Опосумът и водещата едно време
Блондинката си почина по женски
Блондинката си почина по женски
ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
Подкаст: Нели Хаджийска: Благодарна съм на "старата" Нели, без нея нямаше да стигна до тук
Кои мъже имат успех сред жените според Камасутра
Защо не бива да държим крема в банята
Без такива "комплименти" на мъжа
Защо жените искат непознати любовници

Напишете дума/думи за търсене