Преслава и Галена се дърлят за гримьорни

Приятелството на Преслава и Галена остана в миналото

Двете чалгарки не желаят дори да се зърнат за миг на мегаконцерта във Варна

Безкрайна като Троянската война е тихата драма между Преслава и Галена!

Новият епизод от напрежението между двете фолкпевици вече е налице. Изпълнителките са част от мегаконцерта на "Пайнер", който ще се състои на 29 юли на стадион "Спартак" във Варна. Преслава и Галена започнали с капризите и вдигнали кръвното на организаторите. Двете настоявали да имат самостоятелни гримьорни, които да са максимално отдалечени една от друга, за да не се засичат в нито един миг, научи "България Днес". Освен това настоявали да не са заедно на сцената, защото не искали да се срещат толкова близо.

Самото изграждането на гримьорни ще е сложно начинание на терена на спортното съоръжение. Чалгарките били категорични, че искат условия, които да отговарят на звездния им статут. Другите участници в концерта нямали подобни претенции, което в известна степен улеснявало организацията.

Преслава и Галена бяха неразделни приятелки в продължение на 15 години, но конкуренцията ги раздели. Докато в миналото са делели една квартира и сметки, сега се карат за музикални награди и постоянно се сърдят, че се недооценени.
"Нормално е в едно приятелство да има кризи и неразбирателства, но може би и двете допуснахме да се случи така в нашите взаимоотношения и не мисля, че е драматично. Скоро имахме професионална комуникация. Мисля, че темата е преекспонирана, нямам лична, само професионална комуникация с нея. Това е напълно достатъчно. Всеки си има версии за нещата. Все пак съм го изговорила и с нея - тя има своя версия, аз имам своя версия, г-н Димитров има трета... Нека да запазя моята за себе си", коментира Галена. И допълни: "Ние никога не сме се карали, просто настъпи едно мълчание. Въпреки че не си говорим и нашите отношения приятелски приключиха, аз я уважавам. Смятам, че и тя ме уважава и обича по някакъв начин, и аз също".

На сцената на стадион "Спартак" ще пеят още Анелия, Галин, Деси Слава, Емануела, Емилия, Теди Александрова и Фики. Те ще представят най-новите си горещи предложения за лятото. Водещ на музикалното събитие отново ще бъде Иван Динев–Устата, а цената на билетите започва от 10 лева.

Тези дни рапърът пусна своя нов проект Leila Pala Tute, към който се присъединиха Деси Слава, Анелия и Преслава. Видеоклипът носи морско настроение, а песента увлича с темпераментните си ритми. Всичко това ще оживее и на сцената на спектакъла за радост на присъстващите жители и гости на Варна.

От последния музикален тур "Планета Лято 2014" Варна не е посрещала толкова много имена на една сцена. Затова феновете край морето с нетърпение очакват музикалното торнадо.

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
Подкаст: Нели Хаджийска: Благодарна съм на "старата" Нели, без нея нямаше да стигна до тук
Кои мъже имат успех сред жените според Камасутра
Защо не бива да държим крема в банята
Без такива "комплименти" на мъжа
Защо жените искат непознати любовници

Напишете дума/думи за търсене