Илиян Михов-Баровеца: Отпразнувах 55 г. с голяма изненада!

Баровеца е щастлив, че има добри деца

Парти-изненада спретнаха приятели на Илиян Михов-Баровеца!


Легендарният певец и музикант решил да отпразнува 55-ия си рожден ден само със семейството, но неуспешно и неочаквано се озовал на купон с десетина приятели.


"На рождения си ден се прибирахме с жена ми от Черноморието. Тъй като дочакахме по много красив начин рождения ми ден на морето, реших, че на самия ден ще си починем. Избрах да вечеряме някъде с децата ни, в които влиза и Жоро - половинката на дъщеря ни Гергана. Когато се обадих да ги поканя, Гергана ми каза, че е по-добре да отидем в тях - в чисто нова къща, за да вечеряме в градината. Поканих и Станислав - сина ни, и той предложи да ни закара", сподели пред "България Днес" Баровеца.


"Отивайки в двора на къщата, се загледах в красивата тревичка и изведнъж зад къщата изскочиха 10 наши приятели, пеейки ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН. В първия момент с жена ми се уплашихме, но усмивките срещу нас ни направиха щастливи. Трапезата беше невероятна, имаше торта и богата заря с много красиви фойерверки, на които излязоха и всички нови съседи около къщата", разказа щастливият рожденик. И допълни: "Хубаво е да имаш такива деца, които да умеят с изненади да те правят щастлив".

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
Тарантино се отказа да снима филма The Movie Critic - последен за кариерата му
Интересни факти за зодията ви
Йорданка Христова празнува 60 г. на сцената с концерт в Античния театър
Защо мъжете заспиват след оргазъм?
"Де е България?" – революционен финал от Миро и Маестрото в зала "Арена София"!

Напишете дума/думи за търсене