9 тайни на жените, които изглеждат перфектно на плажа

Лятото е в разгара си, а ти още се луташ кои от всички препоръки от списания, уебсайтове и блогове да изпълниш, така че да имаш безупречния външен вид на жените, на които се възхищаваш на плажа. За да те улесним и да не се притесняваш за това как изглеждаш, а да се наслаждаваш на почивката си, в тази статия обобщихме най-полезните от тях.

Вече си планувала перфектната почивка по време на лятната си отпуска и отброяваш работните дни, които остават до мечтаната ваканция. След като си решила къде, с кого и как да я прекараш, все по-често поглеждаш в огледалото и се чудиш как най-бързо и ефективно да се погрижиш за перфектния си външен вид, за да си уверена, че изглеждаш прекрасно във всеки момент.

1 Започни с епилация

Със сигурност последното, с което ще искаш да се занимаваш по време на почивката си, е обезкосмяване. Вече има доста методи, чрез които ще можеш да се наслаждаваш на красива и гладка кожа за дълго, без да е необходимо постоянно да се грижиш за това. Кола маската преди отпуската ще ти осигури спокойствие за следващите 2-3 седмици, а лазерната и фотоепилацията могат да решат този проблем дълготрайно. Посъветвай се с козметик кой е най-подходящия метод за теб и прецени колко по-рано трябва да започнеш с процедурите.

2 Погрижи се за кожата си

Необходимо е да подготвиш добре кожата си преди да я изложиш на слънчевите лъчи след зимата, за да си сигурна, че тя ще е здрава и красива. Поглези се и релаксирай като освежиш кожата на лицето с подходящи терапии. Погрижи се за всички несъвършенства и я овлажнявай – можеш да използваш овлажнител с ретинол, който ще ти помогне и в борбата срещу стареенето, причинено от UV лъчите. Пий много вода - хидратацията ще накара кожата ти да изглежда най-добре. И най важното – не подценявай слънцезащитните продукти, които ти осигуряват здрава и красива кожа, и то в дългосрочен план.

3 Направи си маникюр и педикюр Перфектно изглеждащи нокти са от ключовите елементи на твоята визия на плажа. Погрижи се за тях при специалист, който ще ги оформи добре и ще ти направи дълготраен маникюр и педикюр, за който да не трябва да отделяш време и грижи докато си на почивка. Избери ярки и свежи цветове, ако искаш да се отличаваш и да носиш весело лятно настроение.

4 Заложи на естествен грим

За летните дни е изключително важно да избереш висококачествена козметика - кремообразна пудра, водоустойчива спирала и леко червило. Друго доста добро решение е перманентният грим – той ще подчертае естествената ти красота, ще разтовари разкрасителните ти навици и ще те накара да се почувстваш по-секси и уверена.

5 Помисли за косата си

Преди почивката задължително посети фризьор, за да премахнеш досадните накъсани краища на косата ти. Докато си на плажа опитай да изглеждаш максимално естествено – ако смяташ, че косата ти е твърде права, напръскай я със солена вода (или просто скочи в морето), за да се сдобиеш с красиви плажни къдрици. Ако пък имаш много къдрава коса, използвай спрей, с който да можеш да я контролираш, вържи я на опашка и ли я сплети на плитка. След всеки плаж задължително измивай косата си от солената вода и нанасяй овлажняващ шампоан и балсам, които да я запазят красива и лъскава.

6 Избери перфектния бански за твоята фигура

Ако имаш притеснения за това как изглеждаш, избери си бански, който да прикрива несъвършенствата ти. Ако искаш да прикриеш коремчето си заложи на бикини с висока талия или цял бански, а ако се притесняваш от бедрата си, можеш да си купиш парео, което да завържеш като пола около ханша си. Заложи на цвят, който подхожда на кожата и косата ти - ярките и светли цветове подхождат повече на тъмна кожа, а синьо, черните и тюркоазени нюанси пасват перфектно на по-светлите.

7 Обърни повече внимание на тялото си

Знаем, че се срамуваш от килограмите и токсините, трупани цяла зима под дебелите дрехи. Не се притеснявай – при всички е така. Ако не си сигурна кой е най-ефективния метод за стягане и отслабване за теб, можеш да се консултираш с диетолог, който да изготви специална програма за теб и да се подложиш на антицелулитни терапии и масажи , които да ти помогнат да завършиш перфектния вид на тялото си.

8 Не подценявай аксесоарите

Именно детайлите са тези, които в крайна сметка те отличават от останалите. Избери подходяща плажна чанта, кърпа и сандали, които да се съчетават с цветовете на банския ти. Вземи с теб и готини слънчеви очила и шапка, която да подхожда на формата на лицето и косата ти. Не прекалявай с бижутата – можеш да сложиш нещо дребно за блясък, но не забравяй, че крайната ти цел е да постигнеш максимално естествен вид.

9 Не забравяй усмивката си

И все пак най-сигурната и ефективна рецепта, която е доказана и изпитана във времето, си остава доброто настроение в комбинация със самочувствие. Заложи на изправена стойка, готина походка, която те кара леко да полюшваш бедрата си докато ходиш по пясъка и винаги бъди широко усмихната!

Предполагаме, че съветите ти допаднаха, но сега се чудиш как ще намериш добри и квалифицирани специалисти за всяка една услуга, за краткото време, с което разполагаш преди лятната почивка. Точно за това вече има платформа - https://www.vsichkiuslugi.bg/ , която е събрала всички услуги на едно място и най-добрите и проверени изпълнители на всяка от тях. VischkiUslugi.bg е създадена от хора като теб, за хора които се нуждаят от различни услуги, но нямат време да се ровят часове наред, да провеждат десетки разговори.

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
Фабинг - новата дигитална зависимост
Хвърлиха предмет по Ники Минаж по време на концерт (Видео)
Чао на бръчките около очите
10 знака от Вселената, че най-накрая сте влюбени в сродната си душа

Напишете дума/думи за търсене