Восъчна фигура на Бионсе се завърна след корекция в музея на Мадам Тюсо в Ню Йорк

Много почитатели не скриха недоволството си, че копието от восък на любимката им прилича повече на Джесика Симпсън, Бритни Спиърс, Шакира или Марая Кери. СНИМКА: Туитър

Предизвикалата недоволството на феновете "твърде бяла" восъчна фигура на суперзвездата Бионсе отново зае мястото си в музея на Мадам Тюсо в Ню Йорк, след като беше подложена на корекция, предадe БТА.

Двойничката от восък на певицата беше представена по-рано през седмицата. Феновете обаче не пропуснаха да забележат очебийната й белота, която се различава от реалния цвят на кожата на Бионсе. Много почитатели не скриха недоволството си, че копието от восък на любимката им прилича повече на Джесика Симпсън, Бритни Спиърс, Шакира или Марая Кери. Не липсваха сравнения дори с Линдзи Лоън. Част от феновете започнаха да използват хаштага Тюсо са толкова бели - препратка към скандала с "белите Оскар-и", който се вихреше в две поредни години заради липсата на номинирани цветнокожи в четирите актьорски категории.

В четвъртък в. "Ню Йорк таймс" съобщи, че восъчната двойничка на Бионсе не е била сред изложените в музея. Ден по-късно от нюйоркския Музей на Мадам Тюсо оповестиха, че фигурата от восък отново е на мястото си след промени в "стайлинга и осветлението". Говорителка на музея отказа да уточни какви корекции са били направени.

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
Йорданка Христова празнува 60 г. на сцената с концерт в Античния театър
Защо мъжете заспиват след оргазъм?
"Де е България?" – революционен финал от Миро и Маестрото в зала "Арена София"!
След развода с Брад Пит Анджелина Джоли е придобила 100 млн. долара
Йордан Лечков стана за първи път дядо

Напишете дума/думи за търсене