Преслава отслабва за сватбата

Любовта дава крила на фолкпевицата Преслава!


Брюнетката прави всичко по силите си да е в страхотна форма за новия си любим.
Както "България Днес" първи писа, Преси е готова да мине под венчило с Павката. Не е ясно кога точно ще е щастливото събитие, но фолкаджийката вече е в трепетно очакване и трескава подготовка.

Бизнесменът Павел е завъртял яко главата на певицата и изпълнителката на "Водка с утеха" тича из козметичните салони в столицата на знайни и незнайни разкрасителни процедури.

Топпапараците на "България Днес" уловиха сексапилната Преслава да събира погледи в един от горещите летни дни. Връщайки се от поредната скъпоплатена терапия за красота, брюнетката решава, че е време за закуска. Малка кофичка кисело мляко с мюсли е единственото, което според стриктната диета на Преси й се полага през деня.
След като с вълчи глад отслабна ударно преди години, този път певицата е решила да не рискува здравето си. Тя е на лека и здравословна диета, с която да запази добрата си форма дълго време.

Освен стриктен хранителен режим Преси поддържа фигурата си и с тренировки. Само преди дни певицата за първи път се похвали, че е във фитнес залата.
"Без значение колко бавно се движа, все пак задминавам тези на дивана!" - остроумничи певицата.

Изпълнителката наскоро намекна, че е готова за сватба. Тя най-сетне е щастливо обвързана и обнадеждена, че на 33 години късметът в любовта ще й се усмихне.

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ

Напишете дума/думи за търсене