Симона заряза гаджето

Симона с майка си и Мони

От "обвързани" станаха "само" приятели

Лили АНГЕЛОВА

Симона Загорова, дъщерята на фолкпевицата Глория, заряза гаджето си Симеон Данев. Двамата са "прясно" разделени и все още не искат новината да се разчува. В социалната мрежа те са изтрили статусите си на "обвързани" и вече са само "обикновени" приятели. Освен всичко влюбените поне от месец не са си разменяли любовни послания, както беше преди.

От миналата седмица Симона, която учи джаз пеене в НБУ, е в Несебър на море с приятелки и не пропуска да пуска селфита оттам. Симеон е сам в София.

Причината за раздялата на влюбените още не е ясна, но според една от версиите инициатор е Симона, която много се променила след участието си в "Гласът на България". Приятелите й смятат, че си е вирнала носа и избирала с кого да контактува. "Напоследък тя започна да излиза с нова компания, почти пренебрегва Монката и приятелите му, не са й интересни", коментират приближени до Данев. Според други пък щерката на Глория била лудо влюбена в момче от екипа на музикалното шоу. Искрата между двамата пламнала още в началото на предаването и макар Симона дълго да се дърпала, в крайна сметка се влюбила. Данев бил готов да й прости, защото все пак раздялата между двамата била "временна". Дали е така или не, предстои да разберем.

Загорова стана звезда от риалити шоуто "Гласът на България"

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
Кои мъже имат успех сред жените според Камасутра
Защо не бива да държим крема в банята
Без такива "комплименти" на мъжа
Защо жените искат непознати любовници
3 причини, поради които умните жени предлагат да платят сметката

Напишете дума/думи за търсене