4 жени награбиха текстописеца на Лили

С ръка между краката го поздрави за празника Верджи, жената до Живко

Мадама държи Живко Колев за "пакета", той се хвали, че живее като шейх

Лили АНГЕЛОВА

Един от най-известните и търсени автори на текстове за популярни песни у нас Живко Колев отпразнува 63-ия си рожден ден в компанията на четири жени, коя от коя по-надъхани да го ухажват, видя "България Днес". Създателят на хитове на Лили Иванова, на LZ, "Ритон", Васко Найденов и други изкара вчерашния ден по бански, а всеобщата изненада за всички бе нежната ласка на жената до Живко Колев, която не пропусна да "запази пакета" му с ръката си. "Живея си като шейх и си пожелавам поне първите 100 години да са ми все така", пожела си създателят на култовото актьорско трио "НЛО" пред вестника.

На купона по случай 63-ия рожден ден на продуцента с над 30 албума мацките извиха и кръшно хоро около празнуващия, а малко по-късно го изненадаха с торта собствено производство.

Авторът на четири книги с поезия в момента си почива и се готви усилено за есенния период, когато ще предложи отново свои хитове за популярни БГ групи. Според слуховете Живко Колев ще напише първата песен на завръщащия се дует на братя Аргирови, които смятат от другата година отново да се качат на сцената. "Първо това ще направят на концерта на Роси Кирилова, а после ще помисля и за тях", каза през смях талантливият ни текстописец Живко Колев.

Кръшно хоро с мацки се изви за рожденика
Кръшно хоро с мацки се изви за рожденика
ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
Хвърлиха предмет по Ники Минаж по време на концерт (Видео)
Чао на бръчките около очите
10 знака от Вселената, че най-накрая сте влюбени в сродната си душа
Селфи дисморфия – модерната болест на социалните мрежи

Напишете дума/думи за търсене