Чалгата прати Галин под ножа

Оперираха певеца

Певецът вече тича по участия, изплаща скъпо жилище

Многото работа прикова в болнично легло фолкпевеца Галин.

Преди седмица един от най-успешните изпълнители на "Пайнер" бе приет по спешност в болница след зверско натоварване. Наложи се Галин да бъде опериран бързо, ако иска да продължи да работи.

"Приеха ме по спешност и ме оперираха. Имал съм хематом, който лекарите извадиха. Налага се да остана под наблюдение в болницата три дни" - сподели певецът.

Причина да се стигне до операция е прекаленото натоварване, на което Галин бил подложен дълго време. Чалга звездата снимал нов клип и унесен в работа, не обърнал внимание на здравето си.

Както "България Днес" първи писа, фолкаджията, който е родом от Добрич, си е купил собствено жилище в скъпарски квартал в столицата. За апартамента е теглил кредит, който в момента изплаща. Ето защо младокът се опитва да бачка яко, за да покрие заема си колкото може по-бързо.

Галин от години е най-опасният съперник на другия млад чалгар в "Пайнер" - Фики. Въпреки че и двамата твърдят, че между тях напрежение няма, колегите шушукат, че Стораро и Галин са в постоянна надпревара, като за момента младокът от Добрич е по-харесван сред женските чалга фенки.

Галин е любим на момичетата
Галин е любим на момичетата
ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ

Напишете дума/думи за търсене