Йосиф Сърчаджиев: На легло съм, едва не умрях!

Актьорът се надява да се оправи до есента

Актьорът в депресия и шок след опит на цигани да го пребият

Лили АНГЕЛОВА

"На легло съм, едва не умрях! Състоянието ми е стресово, но ще опитам до септември да се вдигна на крака. Най-малкото заради сцената, нали се опитвам да режисирам."

Това сподели със сподавен глас актьорът Йосиф Сърчаджиев, който преди дни стана поредната жертва на циганска вендета. И всичко това заради една забележка, която направил на ромче.

"Гледам, едно момче се качило на липа и й чупи клоните. Веднага му направих забележка, че не е хубаво това, което прави. Около мен се събра цяла група от неговите и щяха да ме пребият, а аз мога да използвам само лявата си ръка", разказва артистът, който преди време преживя инсулт и загуби част от подвижността и говора си.

В последния момент Йоско се сетил да използва актьорския си талант и започнал да се преструва, че говори по телефона с полковник. Онези чули, спогледали се и си плюли на петите.

"Да, ама шокът ми остана! Рухнах от ужаса, че съм в своята немощ, притиснат от тумба озверели същества. А най-тъжното е, че гледката не изчезва от погледа ми дори когато затворя очи", тъжен е Йоско.

В резултат от стреса всички жизнени показатели на Сърчаджиев се влошили и се наложило близките му да го закарат в болница. "Той е толкова депресиран от случилото се, че се опасява, че идва краят на дните му. Надява се да оцелее, а ние, приятелите му, ще му помагаме", сподели актьорът Димитър Живков.

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
Кои мъже имат успех сред жените според Камасутра
Защо не бива да държим крема в банята
Без такива "комплименти" на мъжа
Защо жените искат непознати любовници
3 причини, поради които умните жени предлагат да платят сметката

Напишете дума/думи за търсене