Румен Луканов се теши с млади момичета и вино

Румен Луканов в компанията на млади момичета

Известният тв-водещ Румен Луканов напоследък е засичан много често в компанията на сексапилни момичета, вместо в тази на съпругата му. Вероятната причина за това е конфликт с майката на децата му, с която не си говорели от известно време.

Половинката на телевизионера дори отпрашила сама с неговия джип към Гърция, вместо да отидат на екскурзия заедно, издават близки на двойката, които не искат да се афишират. Според източниците съпругата на Румен не можела повече да търпи изневерите му и затова забегнала в южната ни съседка без него. Румен е видимо притеснен от ситуацията, защото не бил свикнал да кара малка кола и по-габаритните автомобили по магистралата често го притискали.

Единствено започването на нов бизнес му носело хубави емоции и сега той се занимава усилено с наскоро откритата до вино бара му бърза закуска – в близост до Съдебната палата. Румен се гордеел и с пускането на червени и бели вина, носещи името му. Някои вина от колекцията му били много добри, други били силно прехвалени, разкриват специалисти. Румен често е засичан в бара си с атрактивни красавици, с които дегустирали вината с отбрани мезета от закусвалнята. В заведението си той предлагал и странни приумици, като веганско вино без животински примеси и сандвич с боб и месо, но тортилата, омлетите и пиците се търсели много повече. Липсата на късмет в семейните отношения, явно се отразява добре в бизнеса, защото Луканов влагал голяма амбиция в новите си начинания.

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ

Напишете дума/думи за търсене