Риана - ослепителна в червено и дълбоко деколте (Снимки)

Риана СНИМКИ: Инстаграм

Риана за пореден път прикова погледите на всички присъстващи на премиерата на филма "Валериан" в Лондон. Поп дивата се появи на червения килим в дълга ярко червена рокля с доста дълбоко деколте.

“Валериан и градът на хилядите планети“ е новият филм на Люк Бесон, легендарния режисьор на “Леон”, “Никита”, “Петият елемент” и “Люси”, създаден по серии от комикси, вдъхновявали цяло поколение художници, сценаристи и режисьори.

През 28-и век Валериан (Дейн Дехаан) и Лорелин (Кара Делевин) са екип специални агенти, грижещи се за реда в човешките територии. По нареждане на Министъра на отбраната, двамата поемат на мисия до невероятния космически град Алфа – непрестанно разрастващ се мегаполис, в който видове от цялата Вселена от векове споделят своите знания, опит и култури. В центъра на Алфа се е появила мистерия: тъмна сила, която заплашва мирното съществуване на Града на хилядите планети, и Валериан и Лорелин трябва бързо да разкрият ужасяващата заплаха, за да опазят не само Алфа, но и бъдещето на Вселената.

Филмът тръгва по кината у нас от 21 юли.

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ

Напишете дума/думи за търсене