Най-красивите терми в Италия са безплатни (Видео)

Най-известните и според мнозина, и най-красивите терми в Италия - тези в Сатурния, радват напълно безплатно любителите на минералната вода. СНИМКИ: Авторката

Най-известните и според мнозина, и най-красивите терми в Италия - тези в Сатурния, радват напълно безплатно любителите на минералната вода. Водопадчетата, както наричат Водопада на мелницата в Сатурния, област Тоскана, са отворени за посещения денонощно 365 дни в годината. Хиляди италианци и чужденци им се радват и през зимата заради постоянната температура от 37,5 градуса на водите със сярно съдържание. Басейните са формирани естествено в скалите от травертин и са издълбани от водопада с минерална вода. Той изхвърля по 700 л в секунда, позволявайки тотално превъртане на водите в басейните 6 пъти в денонощие. Лековитите води помагат за болести на храносмилателната и съдовата система, кожата и срещу високо кръвно налягане.

Водопадчетата, както наричат Водопада на мелницата в Сатурния, област Тоскана, са отворени за посещения денонощно 365 дни в годината.
Водопадчетата, както наричат Водопада на мелницата в Сатурния, област Тоскана, са отворени за посещения денонощно 365 дни в годината.

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
Кои мъже имат успех сред жените според Камасутра
Защо не бива да държим крема в банята
Без такива "комплименти" на мъжа
Защо жените искат непознати любовници
3 причини, поради които умните жени предлагат да платят сметката

Напишете дума/думи за търсене