Проговори фотографът, който Джъстин Бийбър блъсна с колата си

Папаракът обаче не го вини, защото "се случват злополуки". Въпреки това фотографът намекна канадската звезда да помисли за по-малко превозно средство. Факсимиле: "Дейли Мирър"

Фотографът, който Джъстин Бийбър блъсна с колата си, каза, че не обвинява певеца за инцидента, защото той е "добро хлапе", съобщи Контактмюзик, предаде БТА.

Изпълнителят на хита "Sorry" си тръгваше от църковна служба и случайно удари Морис Ламънд със своя автомобил "Додж Рам" в Бевърли хилс в сряда. Папаракът обаче не го вини, защото "се случват злополуки". Въпреки това фотографът намекна канадската звезда да помисли за по-малко превозно средство.

Морис публикува видео как лежи в болничното легло в Инстаграм.

"Час преди моя рожден ден бях прегазен от Джъстин Бийбър. Не е ли това нещо голямо? И все пак той е добро хлапе. Мисля, че джипът е твърде голям за него, защото няма начин да вижда по-далеч от предницата му", каза той.

Инцидентът стана около 9:30 ч. вечерта и бе заснет с камера. Джъстин веднага изскочи от автомобила си и започна да оказва помощ на пострадалия мъж, който бе с наранен крак на земята. Певецът се съгласи да изчака линейката и дори успя да накара 57-годишния фотограф да се усмихне, като пускаше шеги. Мъжът казваше, че е "добре", но все пак беше откаран в болница без опасност за живота си.

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ

Напишете дума/думи за търсене