След боя на Слънчака - Пищова изчезна!
България днес | 09 Август 2017 г. | 347 показвания | 0 коментара

Манекенки го тешат в хотела 

Митьо Пищова изчезна след боя на Слънчака!
Бохемът сваляч беше нападнат в неделя от агресивни младежи в центъра на курорта и по чудо се размина със сериозни наранявания. Уплахата от случката го белязала сериозно и Митьо е решил временно да загърби публичните си изяви.
От няколко дни Пищова е с изключен телефон и е прекъснал всякаква комуникация със света. Той не използва личния си профил във фейсбук и не отговаря на изпратените му съобщения. Това е невероятен прецедент, защото Пищова е много активен както в мрежата, така и по телефона.
Бизнесменът се е скрил в хотела си в Слънчев бряг и не излизал на улицата, за да не се стигне до ново нападение. Той се тешил в компанията на любимите му слабички манекенки, чиято бройка вече окончателно е изгубена в пространството.
При инцидента в неделя вечерта група младежи нападнаха Пищова, започнаха да го блъскат и обиждат, опитвайки се да отмъкнат телефона му. Спасението на бохема се яви в лицето на сина му Юлиян. Наследникът му скочи срещу агресорите и успя да ги разгони. След схватката се оказа, че малкият Пищов има травма - счупен пръст на дясната ръка, и той бе приет за операция в бургаската болница.
Не е ясно какво е провокирало нападението, но то може да е свързано с печалбата от тотото, която Митьо удари преди около месец. Тогава той уцели петица и грабна 23 000 лева. "Никога през живота си не съм разчитал на печалби от тотото, лотарии и комар. Винаги съм си изкарвал парите сам. Ама този път нещо ей така отвътре ми дойде. Като оживях след толкова инфаркти, може пък и на мен да ми дойде късметът", коментира тогава Пищова.


Възможно е гамените, които го нападнаха, да са го разпознали и знаейки, че е наскоро е спечелил, да са го атакували с надеждата, че Пищова носи пари, които да му откраднат.
За щастие инцидентът се размина, без да се отрази на финансите и здравето на Митьо, който наскоро лежа в болница след проблеми със сърцето. Тази година бройкаджията реши да прекара цялото лято на българското Черноморие, но явно динамичният живот с купони и мадами не му се отразява добре и проблемите следват един след друг.

Хороскоп
Овен
Здраве: ★★★★ Любов: ★★★★
Късмет: ★★★★★★ Работа: ★★★★★
ПОСЛЕДНО ОТ последно от 24 Часа

Разпределиха още 20 млн. лв. за двигателите на МиГ-29  Над 120 млн. лв. бяха отпуснати за екология Само за 1 час и 15 минути правителството разпредели в сряда над 224 млн. лв. извънредни разходи, като отпусна допълнителни средства на ведомствата или преструктурира бюджетите на други. Така 10 дни преди празниците започна голямото коледно харчене.

Работата е за прокуратурата, настоява шефът на спряната поръчка от града на сините камъни След Пловдив и община Сливен изпищя от овчарката Анка Ангелова от Антоново, Търговищко. Два дни преди да започнат в града на стоте войводи да набират оферти по поръчка за 4 млн. лева без ДДС, неизвестната "Ремс строй" ЕООД е обжалвала процедурата в Комисията

Състоянието на топбиатлониста ни Красимир Анев се е подобрило и той тренира във френския зимен център Анеси, където ще се проведе III кръг от световната купа. 30-годишният самоковиц пропусна предишния заради проблем с вирусен конюнктивит на дясното око. Заради него той не можеше да гледа през мерника на пушката си.

Днес компанията "Спейс Екс" планира да изстреля първата си ...
Много ми се работи с Лили Иванова "Не поканих "Тоника" на ...
Търсете на щанда в НДК на Коледния панаир биографичните ...
Дъщерята на Николета Лозанова от брака й с футболиста ...
Румънската престолонаследничка принцеса Маргарета обяви, че ...
Мая Хоук, 19-годишната дъщеря на Ума Търман, получи роля в ...
Преквалифициралият се в актьор кечист Дуейн "Скалата" ...
Над 30 проекта са осъществени в цялата страна по програмата ...
На приказно вълшебно място, огряно от магически фенери и ...
Бившата шефка на БНТ Лиляна Попова реши да освежи спалнята ...
Бившата шефка на БНТ Лиляна Попова реши да освежи спалнята ...
Ирландските рокаджии Ю Ту оглавиха за осми път в кариерата ...
Ирландските рокаджии Ю Ту оглавиха за осми път в кариерата ...
За втора поредна година Община Горна Оряховица отдаде ...
Престижното списание "Ню Йоркър", което беше в основата на ...
Зет на български зет е продуцент на осмата част на сагата ...