Щерката на Гала предизвика гаджето: Цункай ми дупето!

И щерката на Гала порасна!
От свенлива и нежна девойка, която като че ли до вчера търкаше учебните чинове, днес Мари е секси красавица, която събира погледите на плажа.
"Цункай ми дупето" - шеговито изкоментира последния си предизвикателен фотос, пуснат от самата нея в социалната мрежа Мари.
Фотографът на изваяните задни части на госпожицата е гаджето й. Константин, който е син на Деляна Маринова-Джуджи, е лудо влюбен в дъщерята на най-добрата приятелка на телевизионерката. Докато години наред двете колежки и дружки - Гала и Джуджи, се шегуваха, че трябва да сродят децата си, подмятанията се превърнаха в реалност и Мари и Коцето наистина се взеха.


Клюките носят, че 21-годишната хубавица се е отказала от престижно обучение в чужбина, за да е близо до любимия си. Константин от своя страна години наред се чудил как да спечели сърцето на Мари и едва събрал сили да я покани на среща.
Мари и Коцето са неразделни. Момъкът лудо ревнува красавицата и я пази от наглеци. Той е наистина луднал по хубавицата и дава мило и драго за нея.
Най-щастлива за щерка си била Гала. Тя е доволна, че Мари е избрала правилната половинка, а не някой разтропан и неук господин, с когото да си има проблеми.

СНИМКИ: ЛИЧЕН АРХИВ

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
Искате да превърнете жабата в принц? Или страдате ли от комплекса за спасител във връзката?
Всичко за алкалната вода и нейните ефекти
9 странни дейности, които ще засилят вашето сексуално желание
Биофилия – има ли почва у нас?
Акнето – митове и легенди. Споделено от дерматолог

Напишете дума/думи за търсене