Отхвърлила обвиненията на бившия диджей Дейвид Мюлер срещу Тейлър Суифт
24 часа онлайн | 12 Август 2017 г. | 15 показвания | 0 коментара

Американски федерален съд в Денвър прецени като неоснователни твърденията на бившия диджей Дейвид Мюлер, че певицата Тейлър Суифт е предизвикала отстраняването му от работа, но разглеждането на нейния иск срещу него продължава, съобщиха световните информационни агенции.

Това е успех за екипа на Суифт и шамар за този на бившия диджей и неговия адвокат Гейбриъл Макфарланд. Според съдията Уилям Мартинес не са представени доказателства, че певицата е допринесля за уволняването на Мюлер. Тейлър Суифт показа, че е много радостна от решението на съда.

В иск, представен през септември 2015 г., Мюлер настоява да получи 3 милиона долара обезщетение за нанесени щети. В иска се споменават също мениджърът на певицата Франк Бел и майка й Андреа Суифт. През октомври същата година певицата предяви контраобвинение за сексуално посегателство.

Бившият диджей заведе дело срещу изпълнителката по обвинение, че изфабрикувала история за сексуално посегателство, в резултат на което бил уволнен от радио в Денвър. Тейлър Суифт вчера заяви от свидетелската скамейка в съда в Денвър, че Мюлер, когото обвинява в сексуално посегателство, я подложил на "продължително" и "умишлено" опипване.

В отговор на твърдението му, че през 2013 г., когато се разиграла скандалната случка, е възможно той да я е докоснал неволно по реброто, 27-годишната Суифт заяви: "Той не докосна реброто ми, нито ръката ми. Той повдигна полата ми и сграбчи разголените ми задни части. Това определено беше опипване. Продължително опипване. Умишлено. Той се лепна за мен и усещах как опипва задните ми части под полата".

Хороскоп
Овен
Здраве: ★★★★ Любов: ★★★★
Късмет: ★★★★★★ Работа: ★★★★★
ПОСЛЕДНО ОТ последно от 24 Часа

Разпределиха още 20 млн. лв. за двигателите на МиГ-29  Над 120 млн. лв. бяха отпуснати за екология Само за 1 час и 15 минути правителството разпредели в сряда над 224 млн. лв. извънредни разходи, като отпусна допълнителни средства на ведомствата или преструктурира бюджетите на други. Така 10 дни преди празниците започна голямото коледно харчене.

Работата е за прокуратурата, настоява шефът на спряната поръчка от града на сините камъни След Пловдив и община Сливен изпищя от овчарката Анка Ангелова от Антоново, Търговищко. Два дни преди да започнат в града на стоте войводи да набират оферти по поръчка за 4 млн. лева без ДДС, неизвестната "Ремс строй" ЕООД е обжалвала процедурата в Комисията

Състоянието на топбиатлониста ни Красимир Анев се е подобрило и той тренира във френския зимен център Анеси, където ще се проведе III кръг от световната купа. 30-годишният самоковиц пропусна предишния заради проблем с вирусен конюнктивит на дясното око. Заради него той не можеше да гледа през мерника на пушката си.

Днес компанията "Спейс Екс" планира да изстреля първата си ...
Много ми се работи с Лили Иванова "Не поканих "Тоника" на ...
Търсете на щанда в НДК на Коледния панаир биографичните ...
Дъщерята на Николета Лозанова от брака й с футболиста ...
Румънската престолонаследничка принцеса Маргарета обяви, че ...
Мая Хоук, 19-годишната дъщеря на Ума Търман, получи роля в ...
Преквалифициралият се в актьор кечист Дуейн "Скалата" ...
Над 30 проекта са осъществени в цялата страна по програмата ...
На приказно вълшебно място, огряно от магически фенери и ...
Бившата шефка на БНТ Лиляна Попова реши да освежи спалнята ...
Бившата шефка на БНТ Лиляна Попова реши да освежи спалнята ...
Ирландските рокаджии Ю Ту оглавиха за осми път в кариерата ...
Ирландските рокаджии Ю Ту оглавиха за осми път в кариерата ...
За втора поредна година Община Горна Оряховица отдаде ...
Престижното списание "Ню Йоркър", което беше в основата на ...
Зет на български зет е продуцент на осмата част на сагата ...