Месечков трепери за бебето

Трепетно очакване, но и силно притеснение.
Това са емоциите, обладали съзнанието на прочутия танцьор и хореограф Атанас Месечков. Шампионът по танци е в очакване на първата си рожба и не крие вълнението си.


Половинката на Месечков Кремена се очаква да роди тази есен. След броени седмици младото семейството ще се грижи за първото си отроче. Кремена и Наско са готови за всички безсънни нощи, които им предстоят, и се зареждат с нужното им търпение.
Топпапараците на "България Днес" уловиха двойката по време на едно от многобройните посещения в различни лаборатории, които Кремена трябва да посети преди раждането. Атанас и съпругата му изглеждат спокойни. Двамата са в тон - избрали са розовата гама. Любимата на танцьора е запазила стройната си фигура. Само по наедрялото коремче може да се разбере, че Креми чака бебе.

Месечков, който освен като един от най-успешните ни танцьори се прочу и с участието си във "ВИП брадър", мина под венчило с избраницата си миналото лято. Наско и Кремена, която има две деца от предишен брак, си казаха "Да" на приказна морска церемония.

Тогава половинката на танцьора беше бременна, но двамата изгубиха детето. Въпреки голямата болка от загубата близки до танцьора издават, че той не е изгубил надежда да има дете - една от най-големите му мечти, която скоро ще се сбъдне.

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
Тарантино се отказа да снима филма The Movie Critic - последен за кариерата му
Интересни факти за зодията ви
Йорданка Христова празнува 60 г. на сцената с концерт в Античния театър
Защо мъжете заспиват след оргазъм?
"Де е България?" – революционен финал от Миро и Маестрото в зала "Арена София"!

Напишете дума/думи за търсене