Бойко Кръстанов се жени

Бойко и Вики са щастливи заедно

Актьорът сви гнездо с италианка

Лили АНГЕЛОВА

Актьорът Бойко Кръстанов е готов да направи следващата стъпка в отношенията с приятелката си Виттория, признава самият той. Чаровникът, който се превъплъти в образа на Ерол в хитовата поредица "Под прикритие", се умори от ергенския живот и мечтае да свие семейно гнездо с любимата си.
С красавицата Виттория Николова Бойко се запозна на сцената. И двамата участват в спектакъла "Господин Балкански" в Младежкия театър, но не станали близки покрай постановката, а по-късно, когато отишли миналата година в компания на море.
По време на почивката чувствата между двамата актьори избухнали с пълна сила, а само година след това те вече живеят заедно. Русокосата хубавица носи нестандартното за нашите ширини име Виттория, а не Виктория, защото е родена в Италия и е живяла там до 12-годишна възраст. Майка й стопанисвала 300-годишна вила близо до езерото Комо и днес актрисата признава, че много й липсват тамошните тишина и спокойствие. "И двамата с Бойко сме романтици", признава тя. Бойко пък от своя страна вече е купил пръстена, с който ще изненада любимата си съвсем скоро. Той вече я е запознал и с майка си, която я одобрила. Актьорът е привързан към родителката си, която го отглежда със 7-години по-големия му брат Георги сама. Баща му заразял семейството си преди години.

Влюбените скоро ще станат семейство
Влюбените скоро ще станат семейство

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
Йорданка Христова празнува 60 г. на сцената с концерт в Античния театър
Защо мъжете заспиват след оргазъм?
"Де е България?" – революционен финал от Миро и Маестрото в зала "Арена София"!
След развода с Брад Пит Анджелина Джоли е придобила 100 млн. долара
Йордан Лечков стана за първи път дядо

Напишете дума/думи за търсене