Панайот Панайотов тръгва на турне със свои колеги и златни български хитове

Панайот Панайотов; Снимка: Личен архив

Певецът влиза и в студио, за да направи песен за Несебър

Панайот Панайотов тръгва на минитурне заедно със свои колеги, с които ще изпълняват популярни песни от близкото минало. В концертите “Нека да е лято - златните български хитове” ще участват “Тоника”, Нели Рангелова, Петя Буюклиева, Христо Кидиков, Жан Шейтанов и “Фортисимо”.

Първото им участие ще бъде на 30 август във Варна. На следващия ден те ще пеят в Бургас, а на 1 септември ще имат концерт в Добрич. Минитурнето ще бъде на открити сцени, на които певците ще представят самостоятелно най-големите си хитове и засега не са планирани дуети. Всеки от трите концерта ще е с продължителност около два часа и ще звучат основно песни, посветени на морето.

Панайот Панайотов ще използва участията, за да направят със съпругата си Емилия втора почивка в любимия си курорт Несебър. “Вече бяхме там тази година, но ще се върнем отново в края на месеца. Съжалявам, че не съм измислил още песен за Несебър. Ето, това е най-новата ми идея. Влизам в студиото, за да направя парче за любимия ми морски град”, каза Панайот Панайотов.

Междувременно вече върви подготовката за концерта “Трима мъже в града”. В него певецът ще участва заедно с Васил Петров и Орлин Горанов. Все още се уточняват детайлите, но вероятно ще бъде около Коледа и засега идеята е да съберат феновете си в зала 1 на НДК. Тримата ще изпълняват световни хитове и ще пеят само на английски, обяснява Панайот Панайотов.

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
Фабинг - новата дигитална зависимост
Хвърлиха предмет по Ники Минаж по време на концерт (Видео)
Чао на бръчките около очите
10 знака от Вселената, че най-накрая сте влюбени в сродната си душа

Напишете дума/думи за търсене