Ралица Балева се раздели и с швейцареца

Балева и Балдзарини вече не са двойка

Със слуз от охлюви бори старостта

Лили АНГЕЛОВА

Бившата снаха на соцвеличието Милко Балев – Ралица, се раздели окончателно и с втория си мъж - швейцареца с италиански произход Джон Балдзарини, известен повече като бившия мъж на Фиона Сваровска. От него манекенката ни има 8-годишно момиченце Маргарет. "Пътищата ни се разделиха, но това не значи, че не сме добри приятели", обясни в интернет разлъката си красавицата.

Междувременно тя се оказа най-големият враг на естетичната хирургия, като стана лице на разкрасителни процедури с охлюви. 50-годишната Ралица има филъри, но още не е прибегнала до скалпела. "Всяка жена трябва да се поддържа. За себе си съм избрала да възстановявам кожата си със слуз от охлюви", обяснява Балева.

В момента тя живее във Флорида, далеч от Швейцария, където се подвизава мъжът й, но не пропуска и там да намери истинска слуз от охлюви. "Когато съм в чужбина, разчитам на една приятелка, която има фирма и развъжда мексикански мекотели. Те са страхотни както за кожата на лицето, така и за стягане и премахване на целулита от тялото. Леко е неприятна цялата процедура, но ефектът си струва", хвали природната козметика Балева.

Красавицата, която през 90-те покори европейските модни подиуми, съвсем скоро ще се върне за повече време у нас. През ноември тя ще отпразнува рождения ден на дъщеря си, а след това ще помисли и за бизнес тук, в който да включи родителите си.

Ралица и Маргарет - щастливи заедно
Ралица и Маргарет - щастливи заедно
И охлювът се чувства добре върху лицето на красавицата
И охлювът се чувства добре върху лицето на красавицата
ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
Йорданка Христова празнува 60 г. на сцената с концерт в Античния театър
Защо мъжете заспиват след оргазъм?
"Де е България?" – революционен финал от Миро и Маестрото в зала "Арена София"!
След развода с Брад Пит Анджелина Джоли е придобила 100 млн. долара
Йордан Лечков стана за първи път дядо

Напишете дума/думи за търсене