Най-секси телевизионни доктори

1. Хю Лори (д-р Хаус)

Брилянтният англичанин, чийто баща е бил истински доктор, твърди, че изпитва неудобство от факта, че татко му е припечелвал много по-малко пари от него въпреки легитимната си медицинска диплома. Макар че миналата година навъртя половин век, Хю Лори е най-неоспоримият сексапил с бастун, който сме виждали по телевизора. Баща на три деца, бесен фен на моторите, на Клинт Истууд и на Стивън Макуин. Освен виртуозен актьор Хю е и пъргав в свиренето на пиано и барабани. В гимназията е бил в отбора по гребане, а сега е в тима по писане на книги - има в актива си два бестселъра.

2. Патрик Демпси (д-р Шепърд)

За доктор Блян близо две десетилетия бяха време на забвение. Филмовият тийн крал на 80-те години Патрик Демпси, станал известен с ленти като „Любовта не се купува", „Щастливи заедно" и „Момчето любовник", щеше да си остане в онази десетилетка, ако не беше избран за ролята на д-р Дерек Шепърд в медицинския тв шедьовър „Анатомията на Грей". Преди да стане баща на двама близнаци и една сладка дъщеря от съпругата си Джил, Патрик е бил женен за майката на свой приятел, която е с 27 години по-възрастна от него. Безстрашен пилот и собственик на отбор в автомобилните серии на Индикар, любимият на Мередит Грей обича да колекционира антики, да предекорира къщата си и да кара ски.

3. Джордж Клуни (д-р Рос)

Избраният за „най-секси мъж" в света актьор все още щеше да е само роднина на леля си - джаз легендата Розмари Клуни, ако не беше решил да се вихри от екрана като неустоимия за медицинските сестри и за зрителките доктор Рос. След като се разхожда разкошно няколко сезона в „Спешно отделение", Джордж стана нарицателно за прецедент в Холивуд - от телевизионен актьор се превърна в мегазвезда на киното. Едно нещо обаче не се е променило - все още е безгрижен ерген, който освен по красиви жени си пада по бързите скорости и по либералните политически виждания.

4. Джеси Спенсър (д-р Чейс)

Русокосият австралиец е младото секси поколение в култовия сериал за доктор Хаус. И той като прочутия си колега Хю Лори е пристрастен музикант. Джеси Спенсър свири на виола, пиано, китара и бас и е пял в училищния хор. Той и неговият герой споделяха една и съща жена - актрисата Дженифър Морисън, която играеше доктор Камерън в същия този телевизионен хит. Джеси и Джен бяха сгодени три години, преди да се разделят през август 2007-а.

5. Ерик Дейн (д-р Слоун)

Тази дъвка за очите неслучайно получи прякора Макстийми (преведен лежерно на нашенски като доктор Страст) от телевизионните си медицински колеги в „Анатомията на Грей". Сластният Ерик Дейн миналата година беше набъркан в сексскандал. Той заедно със съпругата си Ребека Гейхарт - също актриса, която, преди да се омъжи за доктор Марк Слоун, беше сгодена за режисьора на първите две части на „Х-Мен", си записали невинна порнокасета с участието на студентка, която обменя ласки с женената двойка. Малко след като медийната суетня отшумя, Ерик беше диагностициран с рак на кожата, но навременното откриване и лечението на коварната болест предотвратиха преждевременната ни раздяла с един от най-секси докторите, правили някога пластични операции, пък било то и само на екран.


6. Джъстин Чеймбърс (д-р Карев)

И лошото момче с добро сърце, което, преди да хване скалпела, е разхождал гащите на Келвин Клайн по световните модни подиуми, не остана незабелязан от критичните разбирачески погледи на читателите на „Хай клуб". За разлика от героя си, на когото все му се случват жени с проблеми, в личен план Джъстин не страда от подобни драматургии. Чеймбърс е женен за красивата мулатка Кейша вече 17 години, с която имат пет деца. На палавия доктор Карев от „Анатомията на Грей" обаче му се нанизаха четири неуспешни любовни истории към днешна дата. То не беше обезобразена жена с ментални проблеми, последвана от авантюра със съпругата на един от шефовете му, после пък се задоми с една руса докторка, която много скоро си би камшика от брачния им живот, за да се закотви за малко при сестрата на Мередит Грей.

7. Горан Вишнич (д-р Ковач)

Съседът ни от бивша Югославия отдавна се увенча с прозвището „наследник" на доктор Рос на сета „Спешно отделение". Красивият актьор, преди да хукне за Меката на киното, е бил десантчик, който доброволно се присъединява към Хърватската армия по време на гражданската война в Сърбия. Горан Вишнич е познат на женските очи и от клипа на Мадона The Power of Goodbye. Доктор Лука Ковач си пада по сърфа, кунг-футо, гмуркането и фехтовката.

8. Джеси Уилямс (д-р Ейвъри)

Д-р Ейвъри е новият сладострастник в плеядата от безобразно апетитни мъже, населили снимачната площадка на сериала, който ни разказва житието и битието на емоционално инатливата доктор Грей. Този смугъл левент с лазурни очи ще разбърква главата не само на женската аудитория пред кинескопите, но и ще опита да влезе под кожата на малката докторка Лекси. Преди да започне да се ветрее пред обектива на камерата, Джеси е нарушавал добрия сън на ученичките в ролята си на гимназиален учител.

9. Тей Дигс (д-р Бенет)

Екзотично препеченият актьор може и да не е достатъчно висок за взискателния вкус на някои жени, но истината е, че размерът в случая няма значение. Актьорът, който изпълнява ролята на доктор Бенет в сериала „Частна практика", тръгва от сцената на Бродуей с главна роля в култовия мюзикъл Rent, а преди да почне да кърпи сърцата на пациентите, се правеше на един от най-желаните ергени на Америка с дете на ръце в телевизионния ситком „Кевин Хил". Тей Дигс е собственик и творчески директор на танцова трупа.

10. Майкъл Вартан (д-р Уейкфийлд)

Племенникът на френската певица от български произход Силви Вартан, преди да реши, че иска да се занимава с кино и телевизия, усърдно преследвал мечтата си да стане професионален състезател по билярд. Вартан става известен по света и у нас благодарение на ролята си на ЦРУ агента Майкъл Вон от сериала „Наричана още", влюбен по онова време в сегашната съпруга на Бен Афлек Дженифър Гарнър не само в екшън драмата, но и в живота. Сега пък си разменя ласки с жената на Уил Смит - Джейда Пинкет Смит, с която си играят на чичо доктор в медицинското тв творение „Хоторн".


ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
Кои мъже имат успех сред жените според Камасутра
Защо не бива да държим крема в банята
Без такива "комплименти" на мъжа
Защо жените искат непознати любовници
3 причини, поради които умните жени предлагат да платят сметката

Напишете дума/думи за търсене