Алекс и Влади с ромска жилка

Близначките изпълняват без проблем всякакви стилове

Зрители на "ВИП брадър" мислят, че са от Нигерия

Милена ВИКТОРОВА

Талантливите певици Алекс и Влади, които последни прекрачиха прага на къщата на "ВИП брадър", произхождат от ромско семейство.
Това разкриха пред "България Днес" отлично осведомени източници, които уточниха, че сестрите никога не са криели този факт от най-близките си приятели. Фенове на най-гледаното риалити, които не са наясно с персоните на близначките, обаче смятат, че те са с африкански корени заради мургавата кожа и къдрави коси.

Сестричките като деца
Сестричките като деца

"Да си ходят в Нигерия! Не ги познаваме, искаме си Николета! Кога Лозанова ще влезе в къщата?", питат трескаво почитатели на Ни Ло.
Така или иначе влизането на Лозанова най-вероятно ще се случи, но в по-късен етап на шоуто.

Алекс и Влади са уважавани в музикалните среди
Алекс и Влади са уважавани в музикалните среди

Факт е, че Алекс и Влади не са много популярни за широката публика. Двете обаче са разпознаваеми в музикалните среди и са уважавани от доста утвърдени изпълнители. На голямата сцена те изгряха преди няколко години, когато бяха участнички в друг риалити формат - X factor. Двете изпълняват перфектно поп, джаз, R&B.


Александра и Владислава се занимават с музика още от съвсем ранна детска възраст, уверяват техни приближени. 21-годишните девойки са учили в Националното музикално училище "Любомир Пипков" - София. Там учат народно пеене, а после се прехвърлят в паралелката "Поп и джаз". В момента те са студентки в Нов български университет в класа на известия музикален педагог Етиен Леви.

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
Подкаст: Нели Хаджийска: Благодарна съм на "старата" Нели, без нея нямаше да стигна до тук
Кои мъже имат успех сред жените според Камасутра
Защо не бива да държим крема в банята
Без такива "комплименти" на мъжа
Защо жените искат непознати любовници

Напишете дума/думи за търсене