Чалгата тръгна на училище

Вики с майка си Ивелина Колева, сестра на Преслава . Снимки: Личен архив и Фейсбук

Наследниците на певиците пораснаха 

Преслава с племенница в 4 клас, Татяна прави пита за абитуриент

Чалгарките временно изоставиха нощните заведения и отидоха на училище.
Кръшните изпълнителки станаха рано за пръв път от много време, за да изпратят наследниците си в първия учебен ден. Най-бързите успяха да публикуват и снимки в социалната мрежа, с които споделиха емоциите си с почитателите.

Димана с дъщеря си Габриела
Димана с дъщеря си Габриела

Сестрата на Преслава - Ивелина Колева, бе сред първите, които позволиха на феновете да надникнат в личния й свят днес, и сподели кадър заедно със своята дъщеря. Фолклорната певица пожела успешна учебна година на Вики, която тази година е в 4-ти клас. Племенницата на Преслава видимо грееше от щастие и се наслаждаваше, че отново се е събрала с приятелчетата си.

Татяна направи пита за първия учебен ден
Татяна направи пита за първия учебен ден

Димана също бе неотлъчно до своето любимо момиченце в първия учебен ден, като пожела успешна учебна година както на Габриела, така и на всички деца.
Гордост за своите фолкмайки са още две прекрасни млади дами - Рая, дъщерята на Соня Немска, и Глория - на Юнона, която тази година вече е 7-и клас.

Юнона с наследничката си
Юнона с наследничката си

Момичетата вече преминават тънката граница между деца и млади дами и доста са се издължили на ръст.
С особено вълнение училищния праг тази година прекрачва и синът на Нелина - Крис, който ще бъде в 8-и клас. Той с нетърпение очакваше 15 септември, защото тази година в класа му в 21-о училище "Христо Ботев" в София ще има много нови деца. Младият момък, за когото през годините многократно се е писало, че е син на бизнесмена Коко Динев, е много пораснал и вероятно е надминал по височина родителите си.
Фолкпевицата Татяна отново показа, че освен популярна личност е страхотна майка и домакиня.

Голямото момиче на Соня Немска
Голямото момиче на Соня Немска

"Тази нощ беше толкова вълнуваща за мен, все едно тръгвах отново на училище. Не спах много и направих с много любов пита за моя вече пораснал син. Сине, желая ти успешна нова учебна година! Бъди много целеустремен и имай много успехи във всичките ти начинания. Нека тази последна учебна година ти бъде един старт към бъдещето на успеха в живота ти! Обичам те безкрайно много и винаги имаш моето рамо и опора в живота!", заяви чалгарката.

Николай Славеев също изпрати ученици
Николай Славеев също изпрати ученици

С пожелание за всички, които днес ще прекрачат училищния праг, се обърна и народният певец Николай Славеев. Той също изпрати ученици. "Първи учебен ден. Пожелаваме на всички деца здраве и успешна учебна година!".

Порасналият син на Нелина
Порасналият син на Нелина

Азис в ловешко школо

Възпитаник на Професионалната гимназия по икономика, търговия и услуги в Ловеч се превъплъти в Азис за първия учебен ден.

Последователят на Азис
Последователят на Азис

Ученикът изпълни последния хит на певеца - "Мотел", пред сащисаните погледи на учители и съученици. Момчето беше обградено от музиканти, които му акомпанираха.
Видеото беше разпространено в социалните мрежи и за по-малко от час събра стотици гневни коментари.

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
Подкаст: Нели Хаджийска: Благодарна съм на "старата" Нели, без нея нямаше да стигна до тук
Кои мъже имат успех сред жените според Камасутра
Защо не бива да държим крема в банята
Без такива "комплименти" на мъжа
Защо жените искат непознати любовници

Напишете дума/думи за търсене