Димо Алексиев показа новата си

Димо носи новия куфар

Актьорът Димо Алексиев движи в компанията на сексапилна брюнетка, видя "България Днес".


Това е не кой да е, а новата му приятелка Анжела, заради която заряза жена си Ана, майка на дъщеричката му Лора.


Двамата избягват да се появяват публично заедно, но бяха засечени на бензиностанция в голям столичен квартал. Д-р Калин Генадиев от хитовия сериал "Откраднат живот" открай време е магнит за нежната половина от човечеството и често е преследван от почитателки, но в момента любовта му е насочена към Анжела. Тя преподава латиноамерикански танци, занимава се с фотография и превежда от испански. Арменката и актьорът се запознават, докато тя го снима.
Любопитна е причината, заради която Димо и гаджето му се оказаха на бензиностанцията. Те вероятно са участвали в игра за събиране на точки при зареждане на гориво. Актьорът и фотографката са успели да съберат нужните точки, за да получат голямата награда - куфар. След като го взеха, Димо нарами лилавия аксесоар на рамо и го понесе към автомобила си.

Алексиев отваря малката кола пред погледа на новата си приятелка
Алексиев отваря малката кола пред погледа на новата си приятелка

Актьорът избра лилавия модел
Актьорът избра лилавия модел


На паркинга го чакаше малка количка, в която е цяло чудо, че високият актьор се събира. Той срещна и затруднения да побере куфара в превозното средство. Докато любимият й се бореше с куфара, Анжела стоеше безмълвно отстрани.


Въпреки участието в сериала и честите ангажименти в различни продукции, Алексиев продължава да шофира скромно возило. Любопитно е, че звезда от малкия екран разчита на промоции, за да обогати колекцията си от куфари.


"Не съм женен и това си е моя работа къде съм, с кого съм и какво правя. Да, вярно е, с Ана сме вече сме само в творчески и приятелски отношения, но не смятам, че това ви вълнува", обясни преди време актьорът.


Звездата на Алексиев блести в сериала "7 часа разлика", филма "Лора от сутрин до вечер" и "Още нещо за любовта". С бившата му жена Ана се запознават в НАТФИЗ в класа на доц. Веселин Ранков. Едва в края на следването Димо успява да спечели сърцето на Ана. Девойката е позната от телевизионния екран и бе сред финалистките на втория "Мюзик айдъл", но не достигна финала, защото сама се отказа от участие и напусна формата.


Алексиев имаше шанса да изиграе Васил Левски във филма на Максим Генчев "Дякона", но това не се случи. Режисьорът обяви, че Димо е много по-висок от Апостола и не можел да живее като отшелник, за да влезе в образа му.


Близки до актьора и Анжела разказват, че двамата продължавали да се гледат влюбено и да се държат като млади гаджета, въпреки че връзката им е на около 2 години. Той я обгрижвал и изпълнявал всяко нейно желание, тъй като бил много влюбен, а и секси брюнетката му завъртяла главата. Арменката също се чувствала много добре с него и нямала никакво намерение да се разделят. Анжела дори успяла да се сближи с дъщеря му Лора, с което укрепила още по-сериозно позициите си в сърцето на доктора в "Откраднат живот", който е едно от двете разменени бебета в сериала.

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
Анатомия на женския оргазъм
Фабинг - новата дигитална зависимост
Хвърлиха предмет по Ники Минаж по време на концерт (Видео)
Чао на бръчките около очите

Напишете дума/думи за търсене