Енджи Касабие изобличена в лъжа

Енджи обича да преувеличава в думите си

Купища измами в „брадъра“

Не е вярно, че мъжът й е бил Мистър Свят, твърди Венета Кръстева - Мис Свят и Мис Вселена България

Може да я съдят

Лили АНГЕЛОВА

"Енджи Касабие излъга в ефир пред милиони зрители, че нейният мъж Рабих ел Зейн е носител на титлата "Мистър Свят". Той е Мистър Ливан за 2014 г. Ако пуснем думите й в централата на "Мистър Свят", ще я осъдят с петцифрена сума. Не може така да се лъже в ефир."
Така нашата най-успяла Мис Свят и Мис Вселена България Венета Кръстева опроверга диетоложката, която с влизането си в шоуто на "ВИП брадър" каза, че е омъжена за Мистър Свят и Мистър Свят Ливан.
"Нашата фирма държи лиценза и за "Мистър Свят България" и като цяло бих могла да пусна думите й до централата, но няма да го направя. Смятам, че хората трябва винаги да са точни и да не лъжат в публичното пространство, защото това може да им донесе само негативно отношение от страна на хората. А когато си публична личност, ти трябва да си още по-точен в изказванията си", сподели още Вени.

Мис Свят е блестяща и по бански
Мис Свят е блестяща и по бански

Не само думите на Енджи преди да влезе в къщата на "ВИП брадър" за съпруга й подразниха зрителите във форумите. Вече като съквартирант дизайнерката обясни, че всичко по нея е истинско, а малко по-късно на въпрос на Джулиана Гани истински ли са очите й, каза: "Почти, както гърдите и мааалко устните".
Друг съквартирант, който в интервюта казва едно, а в къщата друго, се оказва Сашка Васева. Дупнишката мадона обяви, че в момента не поддържа отношения със съпруга си Христо, а пред пресата споделя, че той често идва да вижда децата си и изпраща издръжка за тях. Сашка няколко пъти каза на всички, че вече отдавна не прави секс, а като я питат как поддържа младежката си кожа, казва: "С добро хормонално разположение, което включва правенето и на много любов".

Цветелин Маринов - Цуни
Цветелин Маринов - Цуни

Следващият лъжец в къщата бе бизнесменът Цветелин Маринов - Цуни. Богатият ерген излъга, че не е свалял красавицата Александра Богданска, а се оказа, че я заливал с есемеси, някои от които и с нецензурно съдържание. За тях манекенката си признава открито в медийното пространство.
"Познавам го, виждала съм го по дискотеките, ухажвал ме е, дори ми е изпращал цветя", казва красавицата.

Александра Богданска
Александра Богданска

Цуни като влезе в къщата на "ВИП брадър", отиде и се запозна официално с Александра - "Приятно ми е, Цуни", представи се като за първи път бизнесменът.
Писателката Ваня Щерева пък малко преди да влезе в къщата, се похвали, че има... порносайт. "Към амплоато на писател, сценарист, певица и майстор на ръчно изработени красоти Ваня Щерева може да добави и "кръстница на виртуален магазин за порно".
Нелепата случка авторката на "Образцов дом" сподели в интернет, с което искрено развесели приятелите си. "Преди години имах сайт. По едно време спрях да се занимавам с него, безсмислено нещо ми стана и явно съм изгубила домейна, като не съм го плащала еди-колко си време. Сега една дама ми писа и ми изпрати линк да видя какво стои зад моето име, като предполага, че е имал добър трафик и някой го е купил и се е наместил там. Не мога да разбера сайт за проститутки ли е с моето име, или просто за бельо. Някой да знае китайски?", попита не на шега Щерева.

Ваня Щерева
Ваня Щерева

Оказа се, че сайтът е на японски и предлага секс фантазии и играчки, стимулиращи мастурбацията сред двата пола. "Еми, значи съм си порно отвсякъде", констатира Ваня, след като последователите й разкодираха палавото съдържание. Сценаристката на "Под прикритие" е единствената, която открито говори за ползата от вибратори. Самата тя е взела в къщата на "брадъра" един "за всеки случай", както написа преди това.

Лъжите във "ВИП брадър"

Освен че осветява живота на родните ни ВИП-ове, "брадърът" тази година се е заел и със задачата да свали маската от лицата на популярните ни личности. Преди години това се случи с детектора на лъжата, който бе вкаран в къщата и на който звездите ни признаха куп свои тайни. Тогава лъжите на част от съквартирантите успяха да шокират България. Съквартирантите получиха и кубчета с твърдения, от които трябваше да определят кои са валидни за самите тях и да ги поставят пред себе си. Това докара сълзи и буря от емоции на повечето от съквартирантите. "И тази година сме им приготвили много интересни неща, в които няма да остане кътче в душата на никой, което да може да скрие", обясниха от екипа на Нико Тупарев.

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
Защо не бива да държим крема в банята
Без такива "комплименти" на мъжа
Защо жените искат непознати любовници
3 причини, поради които умните жени предлагат да платят сметката
Извратената истина за това защо жените казват „да“ на секса, когато имат предвид „не“

Напишете дума/думи за търсене