Енциклопедия „София” – хит на изминалата Алея на книгата

Безспорният хит на щанда на „Труд” беше „Енциклопедия „София”

Казват, че „Гугъл” уби енциклопедиите? От издателство „ТРУД” опровергават това. Тяхната „Енциклопедия „София”, издадена заедно с БАН и Столична община доказа, че когато един труд е направен професионално и с желание, той е ценна придобивка за всеки дом.

На изминалата Алея на книгата в София десетки столичани избраха да закупят именно двуезичната енциклопедия на столицата. Тя се превърна в най-продаваното заглавие на „Труд”. Сред останалите хитови книги са математическите читанки за 3., 4. и 5. клас, които имат нови тиражи и вече могат да се закупят в книжарниците из цялата страна.
Почитателите на Лусинда Райли закупиха и двете книги от поредицата „Седемте сестри”, а добрата новина от издателя е, че следващата книга за третата сестра от семейство Д'Аплиез е в печатница – „Сестра на сенките. Историята на Ася” ще можете да четете в края на месеца.
Сред останатиле книги, които столичани предпочетоха, са „Приключенията на Зайчето Питър” от Биатрикс Потър, „Тефтерчето на Левски”, трилогията за „Тримата мускетари”, „Мечо Пух” – пълно издание, „Енциклопедия на лечебните растения в България” и много други.

Романите на Лусинда Райли бяха търсени от дами с добър вкус
Романите на Лусинда Райли бяха търсени от дами с добър вкус
ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
Без такива "комплименти" на мъжа
Защо жените искат непознати любовници
3 причини, поради които умните жени предлагат да платят сметката
Извратената истина за това защо жените казват „да“ на секса, когато имат предвид „не“
Селин Дион проговори за болестта си след завръщането си в шоубизнеса

Напишете дума/думи за търсене