Съли Ърна ще свири с български музиканти

Концертът му е на 26 септември в зала “Арена Армеец”

Фронтменът на американската група Godsmack Съли Ърна ще свири с българските музиканти от Оркестъра на Класик ФМ радио. Концертът му ще бъде на 26 септември в зала “Арена Армеец”.

Съли Ърна вече стартира европейското си турне, с което ще мине и през София. Миналата година гостуването му у нас предизвика огромен интерес. Първоначално бе обявен един концерт в зала 1 на НДК, но билетите бяха разпродадени светкавично и организаторите тогава обявиха още една дата. Затова сегашното му шоу ще е в по-голяма зала, за да побере многобройните му почитатели.

На турнето Съли Ърна пътува с групата си за солови проекти. В бандата участват Тим Терио, Тай Замора, Дейв Стефанели, Крис Декато и певицата Лиса Гайър. Амстердам, Хамбург, Стокхолм, Осло, Берлин, Вроцлав, Лодз, Москва, Санкт Петербург и Лондон са включени в обиколката. В Холандия, по случай концерта на вокала на Godsmack, е издадена пощенска марка с неговия образ. В сетлиста са включени песни от соловите албуми на Съли Ърна и специални версии на парчета на Godsmack. Българските музиканти ще свирят почти през цялото време с популярния изпълнител. Четири от парчетата той ще забие само със своята банда.

Билетите за концерта, организиран от “Кантус Фирмус”, са с цени от 50 и 70 лв. (24часа)

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
Анатомия на женския оргазъм
Фабинг - новата дигитална зависимост
Хвърлиха предмет по Ники Минаж по време на концерт (Видео)
Чао на бръчките около очите

Напишете дума/думи за търсене