Алисия и Венета в съюз срещу Николета!

Лозанова не може да го преживее

Райкова заби НиЛо в земята, фолкпевицата проговаря за Бирмата

Жесток шамар за Николета Лозанова!
Вечната врагиня на плеймейтката сяда на горещия стол в предаването "Папараци" седмици след като НиЛо бе изритана от мястото си на водеща.
"Не съм предполагала, че ще ми бъде толкова приятно да съм тук" - са първите думи на Ася в предаването, изказани с голяма доза ирония. За никого не е тайна, че Алисия от няколко години е под прицела на папараците на НиЛо и бе жестоко оплювана многократно.
Ася ще е първият гост на Венета Райкова, откакто блондинката е водеща на "Папараци". Срещата между двете се очаква да е епична и несъмнено ще засегне егото на НиЛо. И Алисия, и Венета са трън в очите на моделката. С едната се бореха за креватите на едни и същи мъже, а с другата за зрителски рейтинг.

Венета Райкова с нов старт
Венета Райкова с нов старт

Срещата на Райкова с фолкпевицата се прие от зрителите на "Папараци" като сътрудничество между двете срещу Лозанова. След като една от най-успешните водещи зае мястото й, Ася й нанесе още един удар, приемайки да гостува в "Папараци".
Очаква се само и единствено пред Венета Алисия да разкрие подробности за личния си живот, който по принцип ревностно пази в тайна. Как се развиват отношенията между нея и Жоро Бирмата, е тема, която живо вълнува феновете й и според тях само Райкова може да изкопчи истината за това.

Алисия удари шамар на Николета
Алисия удари шамар на Николета

"Това е мило, готино и положително" - така Венета определи гостуването на Алисия в предаването си, готова да разбие конкуренцията.

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
Без такива "комплименти" на мъжа
Защо жените искат непознати любовници
3 причини, поради които умните жени предлагат да платят сметката
Извратената истина за това защо жените казват „да“ на секса, когато имат предвид „не“
Селин Дион проговори за болестта си след завръщането си в шоубизнеса

Напишете дума/думи за търсене