Росица Кирилова с юбилеен мегаконцерт в зала 1 на НДК

Заедно с нея ще излязат братя Аргирови.

Росица Кирилова излиза с юбилеен мегаконцерт по случай 35 години на сцената.

Той е под наслов “Живей за мига” и ще е на 7 ноември. От 20 ч певицата ще изпълни най-големите си хитове в зала 1 на НДК. Сред тях са “Боса по асфалта”, “Учителко, целувам ти ръка”, “Барби”, “Мики Маус” и още много други.

Освен страхотна музика Кирилова е подготвила големи изненади за публиката. Първата е събирането ѝ с братя Аргирови след 30 години. Една от най-известните ѝ песни с тях е “Избрах нарочно вас”. Меломаните от 80-те все още помнят тандема и препълнените им концертни зали.

Втората голяма изненада е появата на Георги Христов. С него Кирилова има платинена плоча и култови хитове като “Всичко е музика” и “Неочаквана сълза”.

Неслучайно “Живей на мига” е мегаконцерт. В него участват едни от най-известните български изпълнители. Сред тях са Панайот Панайотов, Ваня Костова, Веселин Маринов, Мими Иванова, Мустафа Чаушев, Маргарита Хранова, Христо Кидиков, Джина Иванова и Боян Михайлов.

По време на концерта си Росица Кирилова ще представи и новия си албум “35 години - любимите песни”. В него са включени 20 изпълнения.

В концерта ще има специален детски блок с обичани български песни. Тогава до Кирилова ще застанат и малчуганите от вокална група “Мики Маус” и балет “Веда Джуниър”.

Билети могат да се купят от касите на НДК и ивентим.

Роси Кирилова заедно с Ваня Костова, Мими Иванова и Маргарита Хранова  СНИМКА: ЛИЧЕН ФЕЙСБУК ПРОФИЛ НА РОСИЦА КИРИЛОВА
Роси Кирилова заедно с Ваня Костова, Мими Иванова и Маргарита Хранова СНИМКА: ЛИЧЕН ФЕЙСБУК ПРОФИЛ НА РОСИЦА КИРИЛОВА
ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
Защо не бива да държим крема в банята
Без такива "комплименти" на мъжа
Защо жените искат непознати любовници
3 причини, поради които умните жени предлагат да платят сметката
Извратената истина за това защо жените казват „да“ на секса, когато имат предвид „не“

Напишете дума/думи за търсене