Софка ТРЕПЕРИ за Гринго

Софи и Гринго преминаха през куп скандали, но досега е нямало арести

Софи Маринова е в шок!

Маринова прави всичко по силите си, за да извади гаджето си
Маринова прави всичко по силите си, за да извади гаджето си

Гаджето на ромската перла Гринго е в ареста, след като бе закопчан от униформени по време на акция в Айтос.
Софи яко трепери за своя любим и е силно притеснена. Тя всячески се опитва да разбере защо точно любимият й е зад решетките и прави всичко по силите си, за да го оневини. Маринова дори пусна своите връзки, за да да изкара Гринго от ареста. Тя се е свързала с редица адвокати и юристи, за да може гаджето й да бъде пуснат възможно най-бързо.


"България Днес" потърси Софка за коментар, но ромската перла заяви, че е много заета и не може да говори в момента. Явно тя води непрестанни разговори с юристи и прокурори, които да й помогнат да извади Гринго от ареста.
Софка твърди пред близки, че Тодор Давидов, както е името на гаджето й, е невинен. Според нея той няма нищо общо с престъпността и е редно незабавно да бъде пуснат.


Гринго бе задържан през уикенда. Той е обвинен за притежанието на незаконно оръжие и съмнително много СИМ карти. Акцията е направена след анонимен сигнал.
Давидов е изведен с бележници пред погледа на всички негови близки. Над 10 униформени нахлули в дома и арестували Гринго. Софка веднага се сопнала и поискала сметка от полицаите, които не й обърнали внимание. Те извели възлюбения й, качили го в колата и отпрашили към ареста.


"Двамата със Софи ни дойдоха на гости за почивните дни - разказа бабата на Гринго. - Без никакво предупреждение щурмуваха дома ни. Арестуваха Тошко. Дори не знаем за какво. Гринго е невинен! Хората много му завиждат, защото е успял. От яд са го натопили", ядосано обясни жената, която е отгледала Гринго.
Софи много тъжи на Давидов и покой не я хваща, докато той е в ареста. Очакванията са Гринго да бъде пуснат, но все още това е непотвърдена информация.


Двамата са силно влюбени и не могат да изкарат дълго време един без друг. Двойката мисли за дете и сватба в най-скоро време.


В началото на връзката си те имаха куп проблеми, които вече са загърбени. Най-яркият скандал между двойката бе, когато Софи призна, че Гринго я бие.
"Първите дни бяха цветя и рози. После, като заживяхме заедно, започнаха някакви скандали - побоища, тормозене. Той е 2 метра, един път като ме удари, не мога да стана. Той не може да приеме това, че съм толкова силна като жена и певица. Много е ревнив. Все съм виждала семейства да се карат, ама така за гъдел, как ще ми посяга", разказа преди време Софка.

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ

Напишете дума/думи за търсене